Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα για το «Υγιές Ποδόσφαιρο» στο Μακροχώρι

Με μεγάλη συμμετοχή και αρκετό ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε επιτυχώς η ημερίδα που διοργάνωσε η Ακαδημία Μακροχωρίου με θέμα το «Υγιές Ποδόσφαιρο».

Το βράδυ της Πέμπτης (21/12) η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μακροχωρίου διοργάνωσε στο Δημοτικό Κτήριο του χωριού ημερίδα με θέμα το «Υγιές Ποδόσφαιρο» και καλεσμένους διακεκριμένους ανθρώπους του επιστημονικού χώρου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου της ομάδας, Γιάννη Μηνά. Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο γιατρός Κωνσταντίνος Καραγκιοζόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στους πιο συνηθισμένους τραυματισμούς των αθλητών και την σημαντικότητα παρουσίας γιατρών στα γήπεδα. «Νικητής θα είμαι μόνο αν ο αγώνας λήξει χωρίς τραυματίες» είπε μεταξύ άλλων, καθώς διατελεί ως γιατρός στα αθλητικά δρώμενα της Ημαθίας.

Ακολούθησε η η ερευνήτρια στο Ευρωπαϊκό Κέντρο κοινωνικών επιστημών, πολιτισμού, Κατερίνα ασιλείου, η οποία αναφέρθηκε στο ερευνητικό έργο του Κέντρου σχετικά με το ντόπινγκ.

Τέλος, για τις διατροφικές συνήθειες των αθλητών μίλησε η διατροφολόγος-διαιτολόγος Δέσποινα Τσανακτσίδου και για τη διατροφή που θα πρέπει να ακολουθούνε, τόσο λόγο της ιδιότητας του αθλητή, όσο και ως νέοι άνθρωποι για την καλύτερη λειτουργία του οργανισμού και την ανάπτυξη.

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Μηνάς, ο Πρόεδρος της ΤΚ Μακροχωρίου Βαλάντης Κεχαΐδης, οι προπονητές Γιώργος Απόσογλου και Φίλιππος Πέιος, ποδοσφαιριστές της ομάδας κ.α.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την ημερίδα στο sportsfan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ