Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαρκούλης: «Στο κάδρο των επιτυχιών της παράταξης, η ακύρωση του νόμου Θεοδωρικάκου»


Την τελευταία του τοποθέτηση, ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Προτεραιότητα στον Πολίτη», έκανε το απόγευμα της Τετάρτης 20/12 στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο Αντώνης Μαρκούλης.

Αφού ευχαρίστησε όσους συμπαρατάχθηκαν στο εγχείρημα της παράταξης και το 2014 και το 2019, τους συμπολίτες που εμπιστεύθηκαν την παράταξη και τις δύο φορές και τους δημοτικούς συμβούλους που συνέβαλαν σε μια ενεργή παρουσία όλα αυτά τα χρόνια, ευχαρίστησε ονομαστικά τους εκλεγμένους συμβούλους της παράταξής του, στελέχη που χαρακτήρισε «ισάξια ενός υπουργικού συμβουλίου».

Αναφέρθηκε και στην επιτυχία της παράταξης «Προτεραιότητα στον Πολίτη», με την ακύρωση του νόμου Θεοδωρικάκου, λέγοντας πως «Στο κάδρο των επιτυχιιών της παράταξης είναι και η ακύρωση του νόμου Θεοδωρικάκου, καθώς ήταν η μοναδική παράταξη πανελλαδικά που προσέφυγε στο ΣτΕ και δικαιώθηκε».

Κλείνοντας, τόνισε πως η παράταξη και τα στελέχη της, αν και δεν θα έχουν φυσική παρουσία, θα συνεχίσουν να είναι ενεργοί πολίτες, έτοιμοι για παρεμβάσεις. «Αν και δεν θα υπάρχει φυσική παρουσία, έχουμε την ιδιότητα των ενεργών πολιτών και δεν θα αποκλείσουμε οποιαδήποτε απαραίτητη παρέμβαση, για την ευόδωση των στόχων των πολιτών της Βέροιας και του νομού», ανέφερε και ευχήθηκε μια παραγωγική θητεία της δημοτικής αρχής και μια παραγωγική αντιπολίτευση.

5 σχόλια:

  1. Και για αυτή την επιτυχία που όλοι γνωρίζουμε ότι ηταν προσωπική επιτυχία δική σου και όχι της παράταξης τι σου έδωσε - αναγνώρισε ο ΣΥΡΙΖΑ;
    Τίποτα.
    Και το αποτέλεσμα;
    Είσαι εκτός από το πολιτικό κάδρο της περιοχής.
    Και μάλιστα για τουλάχιστον 5 χρόνια.
    Και όλα αυτά για κάποιες λάθος επιλογές και πρακτικές, παρακινούμενος από λάθος ανθρώπους, στο περιβάλλον σου.
    Έχω την εντύπωση ότι δεν σου άξιζε αυτή η εξέλιξη, αλλά και στην πόλη δεν άξιζε. Είχες ακόμα να προσφέρεις.
    Φιλικά το λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εκ του αποτελέσματος μάλλον έτσι είναι τα πράγματα

      Διαγραφή
  2. Στο καλό Μπάρκουλη και να μας γράφεις... επιτέλους απαλλαχτηκαμε από σένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να επιστρέψεις στο ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ισάξια ενός υπουργικού συμβουλίου, που δεν είπαν τίποτα επί 4 χρόνια; Τα πιστεύεις και τα λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ