Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαγεία! Δείτε το φωτεινό δώρο της Βέροιας από ψηλά

Το φωτεινό δώρο της Βέροιας, που κάθε χρόνο φωτίζει την πόλη μας, βρίσκεται και πάλι στην καρδιά της πλατείας Ελιάς. Η λαμπερή εγκατάσταση αναδεικνύει τη μαγεία των Χριστουγέννων και ομορφαίνει το αστικό τοπίο. Καθημερινά, εκατοντάδες πολίτες περνούν από τον εσωτερικό χώρο του, ενθουσιασμένοι από το φωτεινό θέαμα που προσφέρει. 

Τα πολλά λαμπάκια, παρότι απλά και μίνιμαλ, δημιουργούν μια μαγική ατμόσφαιρα, ενώ οι επισκέπτες δεν παραλείπουν να απαθανατίζουν τη στιγμή με φωτογραφίες, τις οποίες και ανεβάζουν στα social media. 

Το φωτεινό δώρο της Bέροιας γίνεται πηγή χαράς και έμπνευσης, διατηρώντας ζωντανή την πνευματική ατμόσφαιρα των γιορτών και ενώνοντας την πόλη μας σε μια λαμπερή γιορτινή αγκαλιά.

Δείτε το φωτεινό δώρο της Βέροιας από ψηλά μέσα από τον φακό του d.j_photoworld:

4 σχόλια:

  1. Εικονικό δώρο...άρτος και θέαμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοψτε τις βλακειες με τον αυτοσαρκασμο κυριοι της Διοικησης
    και λοιποι....Υποδομες εργα για την κοινωνια και οχι μπιχλιμπιδια για το ονορε...Ας σοβαρευτουμε επιτελους ο πολιτης ψαχνει την εργασια, την ηρεμια, την κανονικοτητα , τον προγμαμματισμο οχι για την στιγμη αλλα για σταθερη για ετη πολιτικη κανονων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάλι καλά χάρις το δώρο έχουν φωτιστεί και οι διαβάσεις, γιατί αλλιώς σκοτάδι από τη Δήμο, πέρα από την μύτη τους δεν βλέπουν τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ρεύμα για την φωταγώγηση ανήκει στην πράσινη, γαλάζια ή στην... γαλαζοπράσινη κατηγορία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ