Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με την «LILA» το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Αλεξάνδρεια


Ο δήμος Αλεξάνδρειας μας προσκαλεί όλες και όλους ώστε να υποδεχτούμε την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου. Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 19:30 στο Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας, θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Θα ακολουθήσει μουσική συναυλία με καλεσμένη τη «LILA». Η ανερχόμενη pop τραγουδίστρια Λίλα Τριάντη θα μας παρασύρει με τη φωνή και το χορό.

Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση του δήμου Αλεξάνδρειας, «Η ταλαντούχα τραγουδίστρια με την εντυπωσιακή παρουσία ξεχώρισε στον τελευταίο κύκλο του "X Factor", ενώ έχει εμφανιστεί δίπλα σε καλλιτέχνες όπως οι MEΛΙSSES και ο Χρήστος Δάντης. Έχει πλέον ξεκινήσει εδώ και χρόνια τη δική της δισκογραφική διαδρομή. Γεμάτη φρεσκάδα και δυναμισμό, είναι σίγουρο ότι θα μας ξεσηκώσει όλους!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ