Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξετρελάθηκε η ΕΡΤ με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της Βέροιας

Ο Χριστουγεννιάτικη Βέροια είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακή και αυτό δεν είναι κάτι που λένε οι υπέυθυνοί στολισμού, αλλά οι πολίτες και οι επισκέπτες. Για του λόγου το αληθές, έρχεται και ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η οποία στην ιστοσελίδα της έκανε ξεχωριστή αναφορά στο γιορτινό κλίμα της Πρωτεύουσας της Ημαθίας.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Η Βέροια υποδέχεται την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου με γιορτινή λάμψη από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό.


Ο εντυπωσιακός διάκοσμος με το στολισμένο έλατο στην καρδιά της πόλης, στο Πάρκο της Ελιάς, συμπληρώνει το μεγάλο «φωτεινό» δώρο, που επιτρέπει σε μικρούς και μεγάλους να περπατήσουν ανάμεσα, να χαμογελάσουν, να φωτογραφηθούν και να… ονειρευτούν, σαν παιδιά, την έκπληξη που κρύβει για τις γιορτές.

Έξω από το Δημαρχείο της πόλης, το έλατο, ύψους 12 μέτρων, ταξιδεύει τον καθένα στη μαγεία των Χριστουγέννων. Στην Πλατεία Ωρολογίου, η φωταγωγημένη φάτνη αποτελεί σημείο αναφοράς για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο, ενώ λίγο πιο δίπλα, το έλκηθρο με τα δώρα του Άγιου Βασίλη συμπληρώνουν την εορταστική ατμόσφαιρα.

Ο υπέροχος «μπλε ουρανός», ένας θόλος πλημμυρισμένος από χιλιάδες λαμπιόνια στον πεζόδρομο με τα εμπορικά καταστήματα, τα καφέ και τα εστιατόρια της πόλης, θυμίζει παραμύθι.

Οι οδοί Μητροπόλεως, Βενιζέλου, Μάρκου Μπότσαρη, Αγ. Αντωνίου και η Γέφυρα Κούσιου, έχουν μετατραπεί σε δρόμους αστεριών με λαμπιόνια που στη σύνθεσή τους δημιουργούν δώρα, γιορτινές μπάλες και χιονονιφάδες.

Ο Δήμος Βέροιας προσκαλεί όλους να απολαύσουν την πόλη στα… γιορτινά της, προαναγγέλλοντας τον ερχομό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με την έλευση του 2024 και την ελπίδα το φως των εορτών να γεμίζει πάντα τις ζωές των πολιτών».

7 σχόλια:

  1. Ομορφα χριστουγεννα μονο στη βορεια ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ ξετρελάθηκα με το τεράστιων διαστασεν δέντρο στην πλατεία ωρολογίου και με τον γεμάτο στολισμό της πλατείας, γελάσαμε και σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και όταν φύγουν τα φώτα και οι στολισμοί , ξανά στην μιζέρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Βέροια δεν είναι μόνο το κέντρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η είσοδος της πόλης από την εθνική οδό καθώς και όλη η οδός Πιεριων μέχρι το μπάσκετ δεν έχουν ούτε 1 λαμπιονι.
    Στολίζουν το κέντρο κ τα μαγαζιά των φίλων τους.
    Ελάτε τη νύχτα από Θεσσαλονίκη και πείτε μου αν μπορείτε να καταλάβετε ότι έρχονται Χριστούγεννα.
    Καλές γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελάτε να δείτε Χριστούγεννιατικο στολισμο εκτός Βέροιας.... Σε κάποιο χωριό του Δήμου Βέροιας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δείξτε λίγο και την Μητροπόλεως.... πίσσα σκοτάδι... σκέτο θριλερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ