Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ειλικρίνεια»: Εντυπωσιακά κρεατοσκευάσματα για τα Πρωτοχρονιάτικα τραπέζια!


Κάντε εγκαίρως τις παραγγελίες σας ☎ 2331061683
Τα Χριστουγεννιάτικα τραπέζια πέρασαν και άφησαν τις καλύτερες αναμνήσεις σε όσους απόλαυσαν τις γιορτινές κρεατοδημιουργίες του κρεοπωλείου «Ειλικρίνεια». 

Τώρα ακολουθούν τα Πρωτοχρονιάτικα τραπέζια, με το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» να μας έχει ετοιμάσει και άλλα φαντασμαγορικά κρεατοσκευάσματα, που θα εντυπωσιάσετε με την νοστιμιά τους και την εμφάνισή τους, με μηδενικό κόπο.

Κρεατογλυφιτζούρια, χειροβομβίδες, γεμιστά ρολά, γεμιστές πανσέτες, κορνέ γεμιστά, λαχανοσαρμάδες της μαμάς, γεμιστά ρολίνια μοσχαρίσια, γεμιστά κοτόπουλα, σεφταλιές, λουκάνικα χειροποίητα, η γουρουνοπούλα του Κολοκοτρώνη με την παραδοσιακή συνταγή από το χωριό του Κολοκοτρώνη... και τι δεν μας ετοίμασε και αυτή τη φορά το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»!

Ελάτε σήμερα κιόλας στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) τηλ. 2331061683, επιλέξετε με τι θέλετε να γεμίσετε τα πιάτα σας τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς και κάντε εγκαίρως τις παραγγελίες σας για να σας ετοιμάσουμε αυτό που επιθυμείτε!

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ
Παραγγελίες και μέσω efood εδώ
Παραγγελίες και μέσω BOX εδώ























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ