Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κόλλησαν στο 0-0 Αγία Μαρίνα και Βέροια

Ντέρμπι χωρίς νικητή στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας να φιλοξενεί τη Βέροια για τη 15η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και σε ματς με αρκετές ευκαιρίες στο φινάλε οι δύο ομάδες να κολλάνε στο 0-0.

Δείτε εδώ το φωτορεπορτάζ του sportsfan.gr

Ο αγώνας από την αρχή είχε χαρακτήρα ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να ξεκινάνε δυναμικά και δείχνοντας να έχουν επιθετικές διαθέσεις. Η πρώτη ευκαιρία σημειώθηκε για τη Βέροια, με τον Παναγιωτίδη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ, ωστόσο το σουτ του από διαγώνια θέση στο 5ο λεπτό κατέληξε άουτ.

Η Αγία Μαρίνα απάντησε στις τελικές στο 12ο λεπτό, με την μπάλα να προωθείται στον Ακένα, ο οποίος πήρε μερικά μέτρα, σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής και την έστειλε άουτ. Ξανά οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν στο 14′, με τον Ακένα να εκτελεί κόρνερ, την μπάλα να περνάει πάνω από όλους και να καταλήγει στα πόδια του Ράδη, ο οποίος όμως την έστειλε αρκετά άουτ.

Επόμενη μεγάλη στιγμή για τη Βέροια στο 28′, με τον Ντόγο να ελίσσεται στην επίθεση, να συνεργάζεται με τον Μεληκιώτη, ωστόσο ο επιθετικός των φιλοξενούμενων δεν μπόρεσε να ευστοχήσει στο σουτ του έξω από την μεγάλη περιοχή.

Στο 36′, ο Μεντί κατάφερε μέσα από την μικρή περιοχή να σκοράρει για την Αγία Μαρίνα, ωστόσο η ευκαιρία δεν καταγράφηκε, με τον διαιτητή να καταλογίζει οφσάιντ.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με το 0-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε για την Αγία Μαρίνα, η οποία στο 56ο λεπτό βγήκε στην αντεπίθεση, ο Ακένα προώθησε στον Μουστάκα, αυτός με τη σειρά του έτρεξε από το κέντρο ως την περιοχή, βγήκε πρόσωπο με τον Τσανασίδη, ωστόσο το τελευταίο κοντρόλ ήταν κακό, με τον τερματοφύλακα της Βέροιας να πέφτει και να μαζεύει σωτήρια.

Η πρώτη στιγμή για τη Βέροια στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 63′, με τον Βασιλακάκη να σεντράρει, τον Χατζηπάντο να κοντρολάρει άψογα, να εκτελεί από το ύψους του πέναλτι, αλλά ο Ιωαννίδης βρισκόταν σε σωστή θέση και απέκρουσε αποτελεσματική.

Απίθανη ευκαιρία έχασε η Αγία Μαρίνα στο 75ο λεπτό, η οποία βγήκε στην αντεπίθεση με τρεις, ο Ακένα από τα αριστερά “έσπασε” στον Λέκα, αυτός ντρίμπλαρε μέσα στην περιοχή, την έδωσε στον Μεντί, αλλά αυτός καθυστέρησε χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα να τον προλάβει ο Παναγιωτίδη και να κόψει με σωτήριο τάκλιν.

Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 82ο λεπτό, με τον διαιτητή να αποβάλει τον νεοεισελθόντα Σωτηριάδη, για αμφισβητούμενο φάουλ πάνω στον Ράδη, ενώ στις διαμαρτυρίες, αποβλήθηκε και ο Πρόεδρος της Βέροιας Αγάπιος Αναστασιάδης από τον πάγκο της ομάδας.

Άλλη μία τεράστια ευκαιρία για την Αγία Μαρίνα στο 85′, με τον Καραγιάννη στην αντεπίθεση να βγαίνει σε τετ-α-τετ, αλλά να μην μπορεί στην εκτέλεσή του να κερδίσει τον Τσανασίδη.

Η Βέροια είχε μια τελική στο 90′, με τον Ντόγο να επιχειρεί ένα φιλόδοξο σουτ από διαγώνια θέση εκτός περιοχής, αλλά ο Ιωαννίδης είχε απάντηση.

Το τελικό 0-0 δίνει από έναν βαθμό στις δύο ομάδες και σίγουρα δεν αφήνει καμία ικανοποιημένη.

Διαιτητές: ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ, ΤΡΑΟΥΔΑΣ, ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΗΣ (ΠΡΟΔΑΦΙΚΑΣ)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας (ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ): ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΑΔΗΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΖΑΛΙΛΗΣ (ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ 36′), ΜΕΝΤΙ (ΑΝΤΩΝΙΟΥ 86′), ΑΚΕΝΑ (ΤΕΓΟΣ Τ. 86′), ΤΟΤΣΚΑ (ΓΙΑΓΤΖΙΔΗΣ 86′), ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΣΟΥΚΙΑΣ (ΛΕΚΑ 54′), ΖΟΥΡΚΟΣ.

ΝΠΣ Βέροια (ΠΟΛΛΑΕΤΙΔΗΣ): ΤΣΑΝΑΣΙΔΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΤΖΗΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΖΕ ΕΣΟΝΟ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ (ΚΕΤΟΓΛΟΥ 73′), ΝΤΟΓΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ, ΜΕΛΗΚΙΩΤΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ (ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ 80′), ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΣ (ΛΑΦΑΡΑΣ 69′), ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ.

9 σχόλια:

  1. ..ti taleporiste re omorfopeda balla pexane simera ???
    drepomuna pu evlepa ton agona...krima..
    ferte ton karyda piso ke ton tsaluxidi tus arxi..mastores

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ γιατί ταλαιπωρείς τα μάτια και τα μυαλά μας και ακόμα περισσότερο αυτή την έρμη Ελληνική γλώσσα, γράφοντας σαν λάθρο;Εφόσον δεν έχεις πάει σχολείο (είναι βέβαιο) όταν έπρεπε, μπορείς να κάνεις εγγραφή ακόμα και τώρα...Προλαβαίνεις!!Θα έρθω εγώ σαν κηδεμόνας σου,αρκεί να σταματήσεις να γράφεις σαν Νεάντερταλ. Άντε καλό μου, εσύ και άλλοι 2-3 είστε που σχολιάζετε σαν ΟΥΓΚ.

      Διαγραφή
  2. Καλύτερη η ομάδα του μεγα Αλέξανδρο
    Αφού δεν μπόρεσε να κερδίσει η Βέροια πρέπει να δράσει άμεσα αλλιώς...δύσκολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν εχουμε ομαδα,τωρα δεν εχουμε και γηπεδο.
    Αν κατεβαζαμε τον Αρη Μουδρου της Λημνου θα ειχε μαζεψει περισσοτερους βαθμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κουμαρια με ξηρολιβαδο 0-0.
    Η Γιαγια με το Παππου 0-0.
    Ο Μητσος με το Τακη 0-0.
    Μαρινα με Βεροια 0-0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένας Νομός,
    τρεις πόλεις,
    μία ομάδα ._
    Αλλιώς δεν υπάρχει σωτηρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί να σου κάνει ένας νομός και τρεις πόλεις; Μία περιφέρεια, 7 νομοί, καμιά 30ριά πόλεις, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ. Αυτή είναι ΣΩΤΗΡΙΑ!

      Διαγραφή
    2. Λάθος,
      Ein volk
      Ein Führer
      Αυτά έλεγε ο Adolf

      Διαγραφή
  6. Βεροια,γερες βασεις,αρχης γενομενης απο Γ τοπικο, χρεωκοπεια αρα μηδενικα χρεη και γηπεδο ευρωπαικων απαιτησεων,σεβασμος απο παικτες και φιλαθλους και βημα βημα προχωραμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ