Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Kαταδικάστηκε από το Εφετείο ο Κουτσογιάννης - Τι απάντησε ο νέος Δήμαρχος Νάουσας

Για παράβαση καθήκοντος στην υπόθεση της άδειας λειτουργίας στο «Κιόσκι»


Το πρωί της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου, το Εφετείο της Θεσσαλονίκης καταδίκασε 
το Νίκο Κουτσογιάννη σε ποινή φυλάκισης 4 μηνών. Ο νεοεκλεγέντας Δήμαρχος Νάουσας, ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντά του από 1η Ιανουαρίου, ήταν κατηγορούμενος στην υπόθεση της άδειας λειτουργίας στο «Κιόσκι».

Η ποινή έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, ενώ σε περίπτωση που αποδειχθεί πως υπάρχει οικονομική ζημιά για τον Δήμο, τότε αναμένεται να τεθεί σε αργία. 

«Όσα διακινούνται σχετικά με συγκεκριμένη δικαστική απόφαση, δεν είναι ικανά να αλλάξουν τη λαϊκή βούληση»

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Νάουσας, ο οποίος άσκησε αίτημα αναίρεσης στον Άρειο Πάγο, με δημόσια δήλωσή του, ανέφερε, πως όσα διακινούνται, δεν αλλάζουν τη λαϊκή βούληση και ότι από τη νέα χρονιά είναι έτοιμος να αναλάβει τα καθήκοντά του. 

Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή του:

«Με την ευκαιρία της ορκωμοσίας μου, θέλω να ευχαριστήσω τους δημότες του Δήμου της Νάουσας για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Δέσμευσή μου είναι πως θα είμαι Δήμαρχος όλων των δημοτών. 

Επίσης, θέλω να επισημάνω ότι τα όσα διακινούνται σχετικά με συγκεκριμένη δικαστική απόφαση, δεν είναι ικανά να αλλάξουν τη λαϊκή βούληση που επέλεξε εμένα, τον Νίκο Κουτσογιάννη, ως Δήμαρχο και τους συμβούλους της παράταξης του Κοινού Τόπου ως διοίκηση. 

Δηλώνω με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως από την 1η Ιανουαρίου 2024 εγώ ως Δήμαρχος και η ομάδα των αξιών συμβούλων μου θα φροντίσουμε να παράξουμε σπουδαίο έργο για τον Δήμο της Νάουσας. Καλές γιορτές σε όλους!»

2 σχόλια:

  1. Αν αποδειχθεί τότε να παυθεί άμεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να αποδειχθεί , καταδικάστηκε τελεσίδικα στο Εφετείο. Αυτό που γράφεται για να αποδειχθεί οικονομική ζημιά του Δήμου από την αποκεντρωμένη δεν ισχύει, ο νόμος δεν λέει πουθενά κάτι τέτοιο.
    Μόνη περίπτωση να αλλάξει η απόφαση είναι να κερδίσει στον Άρειο Πάγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ