Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλλίστρατος Γρηγοριάδης: «Η Βέροια της έξυπνης τεχνολογίας και της ψηφιακής μετάβασης»

«Δεν υπάρχει εφησυχασμός -  Υπάρχει μόνο πίστη στη δουλειά»
Δηλώσεις για την εκ νέου  ανάληψη των καθηκόντων του ως Αντιδήμαρχος Βέροιας έκανε ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης. Ο 36χρονος πολιτικός επιστήμονας θα συνεχίσει στο ίδιο πόστο που ήταν και πριν (αντιδημαρχία ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης – Ψηφιακής Πολιτικής – Καινοτομίας του Δήμου Βέροιας), με τον ίδιο να ευχαριστεί δημόσια τον Κώστα Βοργιαζίδη για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή του:

«Είναι τεράστια η τιμή να υπηρετώ και πάλι, ως Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής & Καινοτομίας του Δήμου Βέροιας. Η ευθύνη και η χαρά μου είναι μεγάλες!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά, τον Δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη, που μου έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσουμε ό,τι ξεκινήσαμε με τους συνεργάτες μου, το 2020. Εκφράζει την πολύτιμη εμπιστοσύνη του και αντανακλά τα όνειρά μου για την πόλη και τα χωριά μας, αλλά και τη σταθερή δέσμευσή μου απέναντι στους συμπολίτες μου. 

Τα τελευταία τρία χρόνια, που δούλεψα σε αυτή τη θέση, αυτά τα εχέγγυα αποτέλεσαν για μένα αφετηρία, έγιναν κίνητρο και τελικά, μετρήσιμο αποτέλεσμα και πολύτιμη παρακαταθήκη για το σήμερα.

Το έχω ξαναπεί - γιατί είναι κάτι που το νιώθω βαθιά μέσα μου - δεν υπάρχει εφησυχασμός. Υπάρχει μόνο πίστη στη δουλειά που προηγήθηκε και στο καλύτερο που μπορούμε να προσφέρουμε, κάθε μέρα με κάθε δράση, με κάθε απόφαση, με κάθε συνεργασία που εστιάζει κι εκκινεί από το «εμείς» και ανοίγει δρόμους στην εξωστρέφεια, την αλληλεγγύη και τη δημοκρατία.

Θα συνεχίσω αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία για την ανάπτυξη της περιοχής μας και πάντα, με όραμα να αποτελέσει η Βέροια σημείο αναφοράς στην υιοθέτηση έξυπνων τεχνολογιών και την ψηφιακή μετάβαση της Ελλάδας».

4 σχόλια:

  1. Αντε να κλείσετε καμια λακουβα.. ούτε στην Ουκρανία τόσες τρύπες...λορδοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με άκουσες στο δρόμο και μου πήρες την ατάκα σημασία έχει να τα λέμε αλλά παμψηφεί τους βγάλατε, λουστεί τε τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nai alla gia ta podilata pou efere o kallistratos kai oi alloi tou dimou de lete? Eidate poso aposymfori8ike to kentro kai poso pio ygieis einai pleon oi polites tis beroias. E peite kai ta kala mi lete mono ta asxhma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μας πει τη σχέση που έχει με την τεχνολογία.(βιογραφικό)Και μετά
    Θα ακούσουμε τι έxείναι να πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ