Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΠΑ-ΝΙ-ΚΟΣ στην «Ευχούπολη» με JOSEPHINE!

Ένας πανικός έγινε το απόγευμα της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου στο Χριστουγεννιάτικο πάρκο «Ευχούπολη», με την εμφάνιση της Josephine που ήρθε στη Βέροια για μια μοναδική συναυλία!


Εκρηκτική η JOSEPHINE, εμφανίστηκε στη σκηνή με μια εντυπωσιακή ροζ ολόσωμη φόρμα, λευκές γούνινες μπότες και λευκή γούνα, την οποία πολύ σύντομα έβγαλε αφού... η ατμόσφαιρα ζεστάθηκε αμέσως από τους φαν της που ούρλιαζαν από ενθουσιασμό!


Η Josephine ξεσήκωσε τους πάντες, τραγούδησε και χόρεψε όλα τα γνωστά και αγαπημένα hit, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό show με το μπαλέτο που την συνόδευε σε όλες τις χορογραφίες, ενώ η ατμόσφαιρα έγινε ακόμα πιο μαγική με τα εκατοντάδες φλας των κινητών που δεν σταμάτησαν λεπτό να τραβούν βίντεο και stories.


Οι μικρές θαυμάστριές της τρελάθηκαν όταν η Josephine κατέβηκε από την σκηνή και βρέθηκε κοντά τους και προσπαθούσαν να την αγγίξουν και να βγούνε μαζί μια selfie.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ