Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το γλυκό κορίτσι από την Αλμωπία που νίκησε τη λευχαιμία

Η παγκόσμια ημέρα εθελοντή δότη μυελού των οστών γιορτάστηκε στο ανοιχτό θέατρο της Αριδαίας, το Δασάκι. Ο Σύλλογος «Προσφορά Ζωής» στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση του κόσμου, διοργάνωσε την προβολή βίντεο ενός βιωματικού γεγονότος της μικρής Ευαγγελίας.

Μετά την προβολή του βίντεο η συγκίνηση των παραβρισκόμενων ήταν μεγάλη καθώς η μικρή Ευαγγελία μας εξιστόρησε την περιπέτεια της υγείας της και πως το βίωσαν όλο αυτό οι δικοί της άνθρωποι, με τα δάκρυα χαράς να μην λείπουν από κανέναν μας.

Με φωνή τρεμάμενη η μητέρα της Ευαγγελίας κάλεσε όλους όσους μπορούν να γίνουν εθελοντές αιμοδότες, αιμοπεταλιοδότες και δωρητές μυελού των οστών, να το κάνουν άφοβα αφού αυτή τους η πράξη μπορεί κυριολεκτικά να σώσει μια ζωή.

Η βραδιά έκλεισε πολύ όμορφα καθώς τα χαμόγελα της Ευαγγελίας και της αδερφής της, Δήμητρας έστειλαν το πιο δυνατό και ελπιδοφόρο μήνυμα σε όλους μας. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ