Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Hμαθιώτισσα πόζαρε με εσώρουχα και έριξε το Instagram

Έπεσαν «βροχή» τα likes - Έχει 90.000 followers

Ότι και να πει κανείς για την συγκεκριμένη γυναίκα είναι πολύ λίγο. Το εκπληκτικό σώμα, το αγγελικό πρόσωπο και το σαγηνευτικό βλέμμα, την καθιστούν ως μια από τις πιο γοητευτικές παρουσίες, όχι μόνο στην Ημαθία, αλλά και γενικότερα στην Ελλάδα.

Ο λόγος φυσικά για την ηθοποιό Χαριτίνη Ηλιάδου, η οποία ξέρει όσο λίγες να κλέβει τις εντυπώσεις και να μαγνητίζει τα αδιάκριτα βλέμματα. Αυτήν την φορά, η επιλογή να φωτογραφηθεί μόνο με τα εσώρουχα της, μπροστά από ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο είχε ως αποτέλεσμα να «ρίξει» το Instagram και να τρελάνει τους 90.000 followers της!

6 σχόλια:

  1. Είπα και εγώ γιατί έχω φαγούρα.
    Δεν κουρευεσται λέω εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μερικές τελικά πρέπει να ξεβρακωθούν για να τις προσέξουν, και αυτό μάλιστα χωρίς επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχει 90k followers. Είναι σπουδαία προσωπικότις η μαντάμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποπο κσκιες ζηλευετε την κοπελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "μπραβο" κοπέλα μου, η ομορφιά σου απαράμιλλη.Γιατι όμως διάλεξες το Χριστουγεννιατικο δεντρο;Για να παρεις...like και από τον καλο μας Χριστουλη;Για να γνωριζεις, το Χριστουγεννιατικο δεντρο συμβολιζει τη ζωη του ανθρώπου κοντα στον Θεό.Βγαλε λοιπον τα συμπεράσματά σου και αν εχεις λιγη χριστιανική συνείδηση ,ΠΡΑΞΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ