Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Γιουσέιν Μπόλτ» οι... Πυροσβέστες μας!

Έφτασαν από τις Εργατικές Κατοικίες (που είναι η έδρα τους) στο Πασακιόσκι μέσα σε 120 δευτερόλεπτα


To ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας διαθέτει τους πιο εκπαιδευμένους άνδρες της Βορείου Ελλάδος ήταν λίγο πολύ γνωστό. Το ότι οι Πυροσβέστες μας, διακρίνονται για την αυταπάρνηση, τον επαγγελματικό και την μαχιμότητά τους, επίσης γνωστό! Αλλά στην περίπτωση της φωτιάς σε μονοκατοικία στο Πασακιόσκι (δείτε εδώ), μάθαμε πως διαθέτουν και προσόντα... «Γιουσέιν Μπολτ». 

Με το που δέχθηκαν την κλήση, κατάφεραν μέσα σε 2 λεπτά να ετοιμαστούν, να επιβιβαστούν και εν τέλει να φτάσουν στο σημείο, ώστε να επιχειρήσουν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. 

Η υπηρεσιακή τους ετοιμότητα, δεν άφησε ασυγκίνητο τον κόσμο, που με εγκωμιαστικά σχόλια στα social media, έδωσε τα συγχαρητήρια στους ανθρώπους που διακινδυνεύουν την ζωή τους για να προσφέρουν ασφάλεια στον πολίτη. Μπράβο τους!

3 σχόλια:

  1. Τουλάχιστον έχουμε πυροσβέστες καλούς γιατί πάλι με τα ασθενοφόρα χάθηκε ένα παλικάρι 32 χρόνων άδικα λόγο καθηστερησεις και αγραματων ανθρώπων που δεν ξέρουν ούτε αγγλικά και σηκώνουν τηλέφωνα και δεν μπορούν να συνεννοηθούν για να πάει το ασθενοφόρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ...ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ...ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ , ΚΑΤΑΛΑΒΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ