Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φρικιαστικό! Σκυλιά κατασπάραξαν και σκότωσαν 50χρονη - Ήταν μητέρα δύο παιδιών και καταγόταν απο την Ημαθία

Ένα φρικιαστικό και σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου σε περιοχή του δήμου Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, τρία σκυλιά επιτέθηκαν και σκότωσαν 50χρονη (είχε καταγωγή απο την Αλεξάνδρεια) στο οικόπεδό της στη Νεοχωρούδα, περίπου στις 14:00.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τα σκυλιά ανήκουν σε γείτονα της 50χρονης. Τα σκυλιά φέρεται να πήδηξαν στην αυλή της άτυχης γυναίκας, με αποτέλεσμα να τη δαγκώσουν σε όλο της το σώμα.

Στο σημείο εκλήθη το ΕΚΑΒ αλλά δεν παρέλαβε τη γυναίκα, καθώς είχε ήδη καταλήξει. Ο ιδιοκτήτης των σκυλιών προσήχθη από την ΕΛ.ΑΣ. και αναμένεται η προσαγωγή του να μετατραπεί σε σύλληψη. Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα Ωραιοκάστρου.

3 σχόλια:

  1. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια της κοπέλας. Αυτά έχουν οι υπερβολές. Αν κάποιος άθλιος φαρμακωνε ένα σκυλί θα είχαν κάψει τη Θεσσαλονίκη. Τώρα που χάθηκε μια μανούλα μπορεί να ακούσουμε ότι τα προκάλεσε κιόλας. Ας είναι το τελευταίο θλιβερό συμβάν. Εννοείται ότι η είδηση αυτή δεν είναι έδαφος για αντιπαράθεση. Απλά αφορμή για περίσκεψη. Και ο ιδιοκτήτης των σκύλων σύντομα θα είναι έξω διότι απλά δεν υπάρχει πρόβλεψη στο νομό πέρα από ένα ασήμαντο πλημμέλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ισόβια ο ιδιοκτήτης και τα σκυλιά θανατική ποινή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν τώρα, οι γιοι αυτής της άτυχης γυναίκας "καθαρίσουν" αυτά τα τρία σκυλιά, θα μιλάμε για βαρβαρότητα; Φυλάκιση χωρίς δεύτερη κουβέντα στον ιδιοκτήτη. Από πού κι ως πού τσοπανόσκυλα ελεύθερα στις αυλές των σπιτιών εντός οικισμού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ