Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καταπληκτικό εορταστικό gala, με Βιεννέζικες μελωδίες στη Νάουσα - Κατάμεστη η «ΕΡΙΑ»

Mε μεγάλη επιτυχία και την συμμετοχή πολλών εκλεκτών καλεσμένων πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση «Χορεύοντας στο Δούναβη» στην αίθουσα «ΕΡΙΑ» της Νάουσας. 

Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει υπέροχες μελωδίες από τα διάσημα Βαλς των Χριστουγέννων από το Transcription Ensemble των Χρήστου Γρίμπα (βιολοντσέλο), Νίκου Ζαφρανά (πιάνο) και Ιορδάνη Σάντου Μαστραλέξη–(βιολί). 

Ένα ιδιαίτερο εορταστικό gala με βιεννέζικους χορούς και πασίγνωστες μελωδίες που μας ταξίδεψε στην ονειρεμένη Βιέννη, με αγαπημένες άριες από την Νυχτερίδα του Στράους, στα μυθικά παλάτια της κεντρικής Ευρώπης με τους Ουγγρικούς Χορούς του Μπραμς, στα παραμύθια που όλοι αγαπάμε με βαλς από την «Ωραία Κοιμωμένη» και τον «Δεκέμβρη» του Τσαϊκόφσκι σε μεταγραφή για Τρίο με πιάνο, στις Πόλκες του JohannStrauß Sohn (1825 – 1899) και φυσικά στον «Γαλάζιο Δούναβη».

Δείτε φωτογραφίες από τον Θωμά Τσιμπρή:














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ