Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φιλική ήττα της Βέροιας από τον Εορδαϊκό με 1-2

Φιλικό τεστ δυνάμεων και πειραματισμού δώσανε το απόγευμα του Σαββάτου (30/12) η Βέροια και ο Εορδαϊκός, οι οποίες αναμετρήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας. Για την ιστορία η ομάδα της Πτολεμαΐδας ήταν αυτή που κέρδισε με 2-1.

Σε υψηλό τέμπο ξεκίνησαν οι δύο ομάδες, οι οποίες έδωσαν χαρακτήρα αγώνα πρωταθλήματος στο φιλικό κοντράρισμά τους. Η μπάλα παιζόταν και στα δύο μισά, χωρίς ωστόσο πολλές ουσιαστικές ευκαιρίες.

Στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε και το γκολ, με τον Εορδαϊκό στο 21′ να ανοίγει το σκορ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ήρθε και το 0-2. Στο ενδιάμεσο η Βέροια είχε τεράστια ευκαιρία με τον Γανόπουλο εξ επαφής να μην καταφέρνει να κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε το υπόλοιπο του ημιχρόνου, με τον Εορδαϊκό να είναι πιο δημιουργικός επιθετικά, ενώ η Βέροια επικεντρώθηκε στην αποτελεσματική κυκλοφορία της μπάλας.

Τα υψηλά ποσοστά κατοχής για τους γηπεδούχους έφεραν αποτέλεσμα στην εκπνοή του 45λέπτου, με τον Λαφάρα να εκτελεί εντυπωσιακά φάουλ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και να στέλνει τη μπάλα στο “γάμα” της εστίας για το 2-1.

Παρόμοια η αρχική εικόνα του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Βέροια να είναι αυτή που απειλεί πρώτη με σουτ του Ντόγου από το ύψος του πέναλτι, το οποίο έφυγε ελάχιστα άουτ.

Λιγότερο θεαματικά συνεχίστηκε το υπόλοιπο του δευτέρου 45λεπτου του φιλικού αγώνα, με τους δύο προπονητές να ανακατεύουν την τράπουλα, χρησιμοποιώντας όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και δοκιμάζοντας νέα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο.

Το ανεπίσημο ντεμπούτο του Γιώργου Γανόπουλου και του Δημήτρη Μελιόπουλου ήταν αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον στις επιλογές του Γιάννη Πολλαετίδη, ενώ πολλά ήταν και τα νεαρά παιδιά που πήρανε την ευκαιρία τους.

Με τη συμπλήρωση του 90λεπτου η Βέροια είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με πέναλτι, το οποίο ωστόσο κατέληξε πολύ ψηλά άουτ, με τον Εορδαϊκό να παίρνει τελικά τη νίκη με 1-2.

7 σχόλια:

  1. Και χωρις αντιπαλο να παιξουνε παλι δε θα παρουνε το φυλλο της νικης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλη χρονια,το 2024 θα παιζουμε στο Α Τοπικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι που ...ανεβάζουν αγωνιστικούς ρυθμούς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας παραμυθιαζουν με παραμονη.
    Αλλα αυτοι ημαστε να παραμυθιαζομαστε και να χαιρομαστε με τη παραμονη στη Γ εθνικη.
    Ας παιξουν Α τοπικο ημαθιας.
    Sold out σε ολα τα παιχνηδια,ολη η βεροια στο γηπεδο,20euro
    Εισητηριο.
    Βεβαια τα παιχνηδια καθε κυριακη 1100,1200,
    Καπου τοσο παιζουν στα τοπικα,σε καποιο γιαπι,σε καποια φαρμα,σε καποιο χωρο που γινετε μουχσμπετι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α,ωραια η τελευταια μερα 2023 και η πρωτη του 2024 μας βρεικε στη Γ εθνικη στις θεσεις του υποβιβασμου.
    Την επομενη χρονια,ο αγιος βασιλης που θα μας βρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Αγιος βασιλης,θα σας βρει στο Α τοπικο,χο χο χο χο χο
    Ειμαι ο αγιος βασιλης,χο χο χο χο χο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα σας εχω και παρεα,το κοπανο,τη πατριδα,τη μελικη, τα καβασιλα,τον αγιο Γεωργιο,το κοπανο,
    Χο χο χο χο χο,ειμαι ο αγιος βασιλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ