Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ευχετήριο μήνυμα Απόστολου Βεσυρόπουλου

Από το Βουλευτή Ημαθίας Απόστολο Βεσυρόπουλο ανακοινώθηκαν τα εξής: «Τις Άγιες αυτές ημέρες που οι καρδιές των ανθρώπων γλυκαίνουν ας σταθούμε ακόμη περισσότερο σε όλους όσους περνούν δύσκολα, σε όλους όσους έχουν ανάγκη την αγάπη, τη στήριξη και την αλληλεγγύη μας. 

Η Θεία Γέννηση σηματοδοτεί το θαύμα της πίστης και της αγάπης. Πυροδοτεί το φως που φωτίζει το δρόμο της αγάπης. Το δικό μου μήνυμα είναι η διαρκής αλληλεγγύη σε όλους όσους έχουν ανάγκη.

Εύχομαι σε όλους, σε κάθε οικογένεια, στην καθεμία και στον καθένα ξεχωριστά, Καλά Χριστούγεννα. Το 2024 να είναι μία χρονιά γεμάτη υγεία, χαρούμενες και όμορφες στιγμές. Χρόνια Πολλά!»

1 σχόλιο:

  1. Τι έγινε συντάκτες φοβάστε την αλήθεια να μη σας κάνει ντα ο υπουργός σας ,φέρεται πως είστε και εσείς τους συστήματος του ανθελληνικού με ψευτοπροσωπειο , συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ