Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εργασίες στην Παλιά Εθνική οδό Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Κοζάνης

Τι δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης
Με πρωταρχικό γνώμονα πάντα την οδική ασφάλεια και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του πολίτη, η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, προχωράει σε εργασίες κοπής χόρτων, χαμηλής βλάστησης, κλαδέματος και αποψίλωσης δένδρων στην Παλιά Εθνική οδό Αλεξάνδρειας - Βέροιας - Κοζάνης.


Μέχρι στιγμής ολοκληρώθηκαν οι εργασίες σε τμήματα από το Βρυσάκι έως το Καμποχώρι, στο έρεισμα και των δυο κατευθύνσεων, βελτιώνοντας ουσιαστικά την ορατότητα των οδηγών και την ασφάλεια στις μετακινήσεις πολιτών και οχημάτων, έργο που συνεχίζεται και σε άλλα σημεία που χρίζουν συντήρησης σύμφωνα με τον προγραμματισμό.


Τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ετών, ενόψει μάλιστα και της χειμερινής περιόδου που διανύουμε, καθιστά επιτακτική την πρόβλεψη και επίλυση παρόμοιων καταστάσεων.


«Οφείλουμε να είμαστε πάντα σε εγρήγορση, έτοιμοι να παρέμβουμε όταν και όπου χρειαστεί. Ο πολίτης πρώτα» κατέληξε σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ