Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιτυχίες του Ομίλου Αντισφαίρισης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Βέροιας

Με τον καλύτερο τρόπο τελείωσαν και την τελευταία αγωνιστική δραστηριότητα οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ομίλου. Στο τουρνουά Μάστερ που διεξήχθη στην. Αριδαία, η αγωνιστική ομάδα έδωσε βροντερό παρών με πληθώρα συμμετοχών σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες.

Ξεχώρισαν οι Γιαγτζόγλου Χρυσούλα και Εκμεκτσόγλου Κάτια, πολύ καλές εμφανίσεις και κατακτήσεις θέσεων για Σίμο Γιάννη, Μπαντή Αντώνη , Κουμπουλίδη Μιχάλη και Μουρατίδου Γιολάντα.


Άλλη μία επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά έφθασε στο τέλος της με σημαντικές επιτυχίες σε όλες τις κατηγορίες που αγωνίστηκαν οι αθλητές του Ομίλου.

Ο Πρόεδρος, Μανωλόπουλος Βαγγέλης συγχαίρει όλα τα παιδιά για την συνολική τους προσπάθεια και τις επιτυχίες που σημείωσαν καθ όλη την χρονιά, ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών για την στήριξη τους καθώς και τους προπονητές του Ομίλου Κουκουλομάτη Σταύρο και Παπαδοπούλου Κορίνα.

Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Καλές γιορτές από Καρδιάς!!

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ