Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ένα ακόμη αποτύπωμα στον τοίχο των «Παιδιών της Άνοιξης» από την Ένωση Παλαιών Προσκόπων


Το δικό τους «αποτύπωμα» στην είσοδο του νέου Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ του Συλλόγου «Τα Παιδιά της Άνοιξης» που αναγείρεται στην Πατρίδα, έβαλε η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας, χαρίζοντας το ποσό των 1.000 ευρώ και έγινε έτσι ένας από τους 180 χρυσούς δωρητές.

Το ποσό παρέδωσαν το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2023, στην πρόεδρο του Συλλόγου Νόρα Σαρκατζή, ο αρχηγός και υπαρχηγοί των Παλαιών Προσκόπων. Το ποσό συγκεντρώθηκε από την βραδιά «Τσίπουρου και Αγάπης» που διοργανώθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Βέροιας, από την Ένωση Παλαιών Προσκόπων, με την υποστήριξη της Ι Μεραρχίας Πεζικού «Σμύρνη».

Με αυτόν τον τρόπο ένα ακόμη λιθαράκι αγάπης τοποθετήθηκε στην συλλογική προσπάθεια ανέγερσης του νέου Κέντρου Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ), στην Πατρίδα Βέροιας.

Ευχαριστήριο Ένωσης Παλαιών Προσκόπων

Η ΕΠΠ Βέροιας ευχαριστεί θερμά, την Ι Μεραρχία Πεζικού «Σμύρνη» και ιδιαίτερα τον στρατηγό διοικητή κ. Σαράντη Τυλιγαδά και τον κ. Χρήστο Κουτσαντά για την άριστη συνεργασία, το προσωπικό της λέσχης αξιωματικών και όλους τους φίλους που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία και την αγάπη τους. Γιατί εκεί που κατοικεί η αγάπη, μειώνονται οι δυσκολίες, διαλύεται η ομίχλη της απελπισίας, ηρεμούν οι πόνοι, ακτινοβολεί η χαρά και η ελπίδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ