Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το τρενάκι κάνει... party με ζεστό κρασί, ζαχαρωτά και παιχνιδιάρικα ξωτικά!


Την Παρασκευή 22/12 οι εκδηλώσεις στην πλατεία Δημαρχείου
Αυτή την Παρασκευή το απόγευμα, ο καιρός προβλέπεται υπέροχος και οι συνθήκες ιδανικές για να κατέβουμε μια βόλτα στην πλατεία Δημαρχείου, να ζεσταθούμε, να γλυκαθούμε, να ακούσουμε όμορφες χριστουγεννιάτικες μελωδίες και να κάνουμε μια βόλτα με το χριστουγεννιάτικο τρενάκι.

Την Παρασκευή 22/12 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις για την έναρξη του χριστουγεννιάτικου τρένου που αναβλήθηκαν λόγω βροχής. Τι θα γίνει;

Ξωτικά, τάρανδοι, ζογκλέρ, χιονάνθρωποι, ανιματέρ, θα βρίσκονται στην πλατεία Δημαρχείου την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα, για να παίξουν και να διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους, προσφέροντας ζεστό κρασί και ζαχαρωτά.

Την εορταστική ατμόσφαιρα θα «στολίσουν» οι ξεχωριστές Χριστουγεννιάτικες νότες και μελωδίες, που θα ακουστούν από την Φιλαρμονική Ορχήστρα ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας. Παράλληλα στον ίδιο χώρο θα στηθεί μια στολισμένη καλαίσθητη κορνίζα (photo booth), που θα φωτογραφίζονται όσοι επιθυμούν, απαθανατίζοντας τις όμορφες προσωπικές στιγμές τους.

Από «την παρέα» δεν θα λείπει το Χριστουγεννιάτικο Τουριστικό τρενάκι «της χαράς», το οποίο θα πραγματοποιεί τη δωρεάν καθορισμένη διαδρομή, που έχει τουριστικό, πολιτιστικό, ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, όπως είναι το κτίριο του Δημαρχείου, η αρχαία ρωμαϊκή οδός, η Εκκλησία του Χριστού και η πρόσφατα αποκατεστημένη Παλιά Μητρόπολη, δυο από τους σημαντικότερους βυζαντινούς ναούς της πόλης, το παλιό Δικαστικό Μέγαρο κ.α.

Στη φετινή διοργάνωση συμπαραστάτες και αρωγοί είναι για μια ακόμη φορά ο Δήμος Βέροιας, μέσω του Τουριστικού Τμήματος, επιχειρηματίες της Ημαθίας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα τoυ Εμπορικού Συλλόγου, για την υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης, η οποία θεωρείται πλέον ένας πετυχημένος θεσμός. Επίσης ουσιαστική είναι η συμβολή της Τροχαίας Βέροιας και η Δημοτικής Αστυνομίας για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης και της αγοράς. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Συλλόγου, πέρσι Δέκα χιλιάδες επισκέπτες , από την Ημαθία και τους γύρω Νομούς …ταξίδεψαν… με το τρενάκι και έκαναν βόλτα μέσα στην αγορά.



 

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ