Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λαμπερά εγκαίνια για το νέο κατάστημα Spoteam στα Γιαννιτσά


Μια νύχτα γεμάτη αθλητική λάμψη!
Η Spoteam, η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών στην Ελλάδα, είναι υπερήφανη να ανακοινώσει την επιτυχημένη έναρξη του νέου της καταστήματος στα Γιαννιτσά. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν προχθές Τρίτη, σε μια λαμπρή τελετή που συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους και την ομάδα του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ.


Η εκδήλωση ήταν γεμάτη εκπλήξεις, με τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν ειδικές προσφορές, δώρα και μια μοναδική αθλητική εμπειρία. Η παρουσία της ομάδας του ΠΑΟΚ πρόσθεσε μια ιδιαίτερη νότα στην εκδήλωση, κάνοντας τα εγκαίνια ακόμα πιο συναρπαστικά.

Στη Spoteam, είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε τα καλύτερα αθλητικά είδη και εξοπλισμό, και το νέο μας κατάστημα στα Γιαννιτσά αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην αλυσίδα μας. Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν και γιορτάσαν μαζί μας αυτή την ιστορική στιγμή.

Σας περιμένουμε στο νέο μας κατάστημα για να ανακαλύψετε τις τελευταίες τάσεις στον κόσμο του αθλητισμού!



Δείτε φωτογραφίες:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ