Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Έφυγε» ο Στράτος Βουζούκος

Μεγάλωσε στη Βέροια, υπηρέτησε τον ΠΑΟΚ από θέσεις ευθύνης
Ένας από τους πλέον αγαπητούς παράγοντες που προσέφεραν στον ΠΑΟΚ, ο Στράτος Βουζούκος δεν είναι πλέον μαζί μας. “Ταξίδεψε” στην γειτονιά των Αγγέλων, μετά από μεγάλη “μάχη” με την επάρατη νόσο. Κόλλησε κορωνοϊό το τελευταίο χρονικό διάστημα και αυτό του έδωσε το τελειωτικό χτύπημα.

Ο πατέρας του Στράτου Βουζούκου ήταν στρατιωτικός με συνέπεια τα σχολικά του χρόνια να τα περάσει στην πόλη της Βέροιας. Αυτό τον έκανε να αγαπήσει την Ημαθία, ενώ ήταν ένθερμος φίλαθλος της «Βασίλισσας του Βορρά».

Υπερήφανος, παθιασμένος ΠΑΟΚτσής, αταλάντευτος στις απόψεις του για έναν μεγάλο ΠΑΟΚ, ισχυρό που θα διεκδικεί τίτλους και επιτυχίες. Υπηρέτησε ανιδιοτελώς στην διοίκηση με πρόεδρο τον αείμνηστο Πέτρο Καλαφάτη το 2001. Και ήταν παρών στην κατάκτηση του Κυπέλλου το 2001 στην παλαιά Νέα Φιλαδέλφεια, όταν ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε επί του Ολυμπιακού με σκορ 4-2.

Ποιο ήταν το μεγάλο του παράπονο, το τελευταίο χρονικό διάστημα; Δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει ούτε από την τηλεόραση τους δύο πρόσφατους θριάμβους του ΠΑΟΚ. Στο Καραϊσκάκη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και το εμφατικό 2-4. Και στην Φρανκφούρτη επί της Άϊντραχτ με σκορ 1-2 που έδωσε την απευθείας πρόκριση στους “16”.

Η εξώδιος ακολουθία του Στράτου Βουζούκου που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 78 ετών, θα γίνει την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στις 16:30 στα κοιμητήρια της Θέρμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ