Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δυναμικό παρών των Αστυνομικών της Ημαθίας στη διαμαρτυρία ενστόλων στην Αθήνα


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ένστολη πορεία πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Δευτέρας τα Σώματα Ασφαλείας, στην Πλατεία Κολοκοτρώνη στην Αθήνα, μετά και τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου Αστυνομικού τους κατά την διάρκεια οπαδικών επεισοδίων στον Ρέντη.


Ένστολοι από όλα τα Σώματα Ασφαλείας, Αστυνομικοί, Πυροσβέστες, Στρατιωτικοί και Λιμενικοί, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κολοκοτρώνη, έξω από την Παλιά Βουλή, με κύριο αίτημα τη θεσμοθέτηση του επαγγέλματός τους ως επικίνδυνου, με την κινητοποίηση να πραγματοποιείται σε βαρύ κλίμα, λόγω και του
σημερινού θανάτου 29χρονου αστυνομικού κατά τη διάρκεια καταδίωξης στην Αθήνα.


Στη συγκέντρωση έδωσε για μια ακόμα φορά δυναμικό παρών πολυπληθής αντιπροσωπία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού Ημαθίας, με τον πρόεδρό της Απόστολο Μούρτη.

Κρατώντας ένα πανό με το σύνθημα «Δουλεύουμε επικίνδυνα. Αμειβόμαστε ανθυγιεινά», κατέβηκαν στην πρωτεύουσα το μεσημέρι της Δευτέρας προκειμένου να δώσουν το παρών στην διαμαρτυρία, διεκδικώντας διεκδικώντας την αναγνώριση του επαγγέλματός τους, ως ανθυγιεινό και επικίνδυνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ