Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

CLAUFEN: Αρκεί μια επίσκεψη για να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο σπίτι σας

👉Έκθεση 3o χλμ. Βέροιας - Νάουσας τηλ. 23310 71291
👉Εργοστάσιο 3o χλμ. Βέροιας - Λαζοχωρίου τηλ. 23310 71531

Η CLAUFEN είναι μια βιομηχανική μονάδα ολοκληρωμένων κουφωμάτων και υαλοπινάκων που βρίσκεται σε ιδιόκτητο χώρο 5000 τ.μ. Η 30ετής εμπειρία, η λεπτομερής μελέτη, η κατασκευή προϊόντων με υψηλά standards και η προσεκτική επιλογή των υλικών και του στελεχικού δυναμικού συνέθεσαν την εταιρεία CLAUFEN

Τα κουφώματα CLAUFEN είναι φτιαγμένα για ανθρώπους που αγαπάνε το ξεχωριστό. Η κομψή αισθητική των προϊόντων της εταιρείας συνδυάζεται αρμονικά με την άποψη των πελατών μας για την όμορφη κατοικία. 


Η μονάδα παραγωγής, ο σύγχρονος σχεδιασμός αλλά και το εξειδικευμένο προσωπικό θεωρούνται τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της εταιρείας που κάνουν αισθητή τη διαφορά στα προϊόντα. 

Η κομψή αισθητική των προϊόντων της εταιρείας συνδυάζεται αρμονικά με την άποψη των πελατών της CLAUFEN για μια όμορφη αλλά και ασφαλή κατοικία.


Στον εκθεσιακό χώρο 500 τ.μ. της Claufen, στο 3ο χιλιόμετρο Βέροιας-Νάουσας, μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις δυνατότητες που παρέχει η εταιρεία, να δειγματιστείτε για όλα τα προϊόντα και να δείτε από κοντά αισθητικές τεχνοτροπίες (χρώματα κουφωμάτων, εγγυήσεις, ξύλινες υφές, ορατότητα τζαμιών…).

Ανακαλύψτε μία ευρεία γκάμα προϊόντων απ’ όλα τα πιστοποιημένα κουφώματα, πόρτες και παράθυρα καθώς και όλες τις δυνατότητες σε σχέδια και χρώματα και βρείτε αυτό που ταιριάζει στο δικός σας σπίτι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ