Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Briller et Beauté στο Χριστουγεννιάτικο Gala του Τάσου Πρωτοψάλτου - Πλούσιο φωτορεπορτάζ, ποιοι ήταν εκεί

Το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Gala στο ατελιέ του Τάσου Πρωτοψάλτου σκηνογράφου, ενδυματολόγου και σκηνοθέτη όπερας είναι το πιο πολυσυζητημένο γεγονός της περιόδου στην πόλη της Βέροιας, με καλεσμένους να προσέρχονται από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό! 

Οι καλεσμένοι ειδοποιούνται με ειδική έντυπη συλλεκτική πρόσκληση σχεδιασμένη από τον ίδιο τον καλλιτέχνη πολύ νωρίτερα, ακολουθείται ακριβές R.S.V.P. και συγκεκριμένος ενδυματολογικός κώδικας, ο οποίος αναγράφεται στην πρόσκληση.

Τη βραδιά αποτελούσε ένα εκλεκτικό και άκρως ενδιαφέρον milieu από καλλιτέχνες, λυρικούς τραγουδιστές, μουσικούς, ηθοποιούς, εκπαιδευτικούς, πανεπιστημιακούς, φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών, όπου διδάσκει ο Τάσος Πρωτοψάλτου, εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. όλοι φίλοι και συνεργάτες του καλλιτέχνη, καθώς και η οικογένειά του.

Mεταξύ των καλεσμένων ο τέως διευθυντής εκπαίδευσης δυτικής Μακεδονίας Κίμωνας Σαββάκης, η καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας Καλλιόπη Σίμου, οι νέοι επιστήμονες από το χώρο της ιατρικής Μέρκος Κόλβατζης και Αθανασία Φωτοπούλου και από το χώρο των μηχανικών Γιώργος Νεστορόπουλος και Χρήστος Λούσιας καθώς και ο καταξιωμένος γιατρός Ζάκης Κόλβατζης, η σκηνοθέτης Μαργαρίτα Ρώμπαπα, οι χορευτές Νούλη Πέρκα και Μάριος Λαρχανίδης, η μαθηματικός Αναστασία Καρακώστα, ο σεφ Τάσος Ιακωβίδης, η βραβευμένη φωτογράφος Κωνσταντία Μαζαράκη, η επιχειρηματίας και παιδαγωγός Αριστέα Σιδηροπούλου, ο νέος δικηγόρος Κωνσταντίνος Τροχόπουλος, η επιχειρηματίας Μαρία Κόγια, ο εκδότης και δημοσιογράφος Αλέκος Χατζηκώστας, η συγγραφέας, φιλόλογος και πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Νομού Ημαθίας Ευγενία Καβαλλάρη, η ανερχόμενη εικαστικός Ελπίδα Καλογερίδου, η grande dame Νούλα Καρατζόγλου κ.α.

Σε ένα μοναδικό περιβάλλον που θυμίζει σκηνικό όπερας οι καλεσμένοι είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν μία σύντομη έκθεση με κοστούμια, σκηνικά, μακέτες και σχέδια του Τάσου Πρωτοψάλτου από διεθνείς λυρικές παραγωγές καθώς και υλικό από τις πρόσφατες παραγωγές του παρουσιασμένες στη Νέα Υόρκη.

Ζωντανές οι συζητήσεις με θέμα την τέχνη, τη ζωή αλλά και την τρέχουσα πραγματικότητα με τους ενδιαφέροντες καλεσμένους σε ένα πολύ προσεγμένο μουσικό περιβάλλον με σκηνική μουσική στο θέμα των Χριστουγέννων το οποίο συμπεριλάμβανε από μπαρόκ εορτινά ορατόρια έως διάσημα χριστουγεννιάτικα μιούζικαλ.

Ιδιαίτερα επιμελημένα τα εδέσματα στους συνδυασμούς και την επιλογή των υλικών και των ποτών που τα συνόδευαν από τη μητέρα του καλλιτέχνη Μαρία Πρωτοψάλτου, ενώ την εκτέλεση τους ανέλαβε ο ικανός σεφ Τάσος Ιακωβίδης ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Απ’ Αλλού» και η ομάδα του. Τα περίτεχνα γλυκίσματα – έργα τέχνης ήταν δημιουργίες της pastry chef Μαρίας Κόγια και της ομάδας της.

Μια αξέχαστη βραδιά που αποτέλεσε ταυτόχρονα μία εορταστική συνάντηση, καθώς και μια καλλιτεχνική εμπειρία!

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ μέσα από τον φακό της Κωνσταντίας Μαζαράκη:


























39 σχόλια:

  1. Εμένα ρε φίλε γιατί δεν με κάλεσες για να περάσετε καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σας κ. Πρωτοψάλτου για μια ακομα φορά αποδείξατε την ποιοτητα σας ως καλλιτεχνης. Συγχαρητηρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ομολογω πολυ ωραια ρουχα και οι ανδρες και οι γυναικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΔΗΠΕΘΕ ηταν εκει η ΚΕΠΑ γιατί έλαμψε δια της απουσίας της; Υπάρχει κάποιος λόγος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΤΟ ΔΗΠΕΘΕ...ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΙΠΑΝΕ...ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ...

      Διαγραφή
    2. Ναι ήταν προς τιμήν του!

      Διαγραφή
    3. ΑΝ ΜΟΝΟ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΠΕΘΕ...ΜΕΓΕΙΑ ΣΑΣ...ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΠΕΘΕ ΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΜΟΝΑ ΤΗΣ...ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ...

      Διαγραφή
  5. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΠΛΗΝ ΤΙΜΙΟΣ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΗΓΕ Ή ΟΧΙ? ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΤΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΠΟΡΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΜΥΡΙΖΕ ΡΟΔΑΚΙΝΙΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσένα ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ποιος σου είπε ότι οι αγρότες είναι έτσι και τι σχέση έχει αυτό που λες με αυτά που γράφει το άρθρο?

      Διαγραφή
  6. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ..... ΑΝΤΕ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι βουλευτες γιατι δεν πηγαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σοκαρίστηκα όταν είδα το γκαλά απ' ευθείας στο CNN...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε στα όνειρα σου δεν θα το δεις εσύ που θες και CNN...

      Διαγραφή
    2. Και ένα σε έδειξε...

      Διαγραφή
  9. Αργια μητηρ πασης κακιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για εσένα που κάθεσαι στον καναπέ και γράφεις κομπλεξαρα

      Διαγραφή
  10. Συγχαρητήρια κ. Πρωτοψάλτου! Αναδεικνύεται την πόλη μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγχαρητήρια κ. Πρωτοψάλτου! Καλή Χρονιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το γάρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 30 χρονια μπροστα ο τασος! φασουλονταβαδες βεροιωτες μονο για κανα τσιπουρο με σκουμπρι ειστε, αφηστε τις σαμπανιες για την α κλάση. πρωτοψαλτου τρελανε τους μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά με το τσίπουρο ,τι μεζέ να πάρουμε ,σκουμπρί ή φασουλονταβά ;

      Διαγραφή
  14. Τυχεροί όσοι δεν πήγαν.....και μόνο από τις φωτογραφίες μπορούμε να δούμε όλο το κιτσαριό και όλους τους επιδειξιομανείς μέσα σε λίγες φώτο, το περίεργο όμως είναι ότι μεταξύ αυτών και ορισμένοι γνωστοί προλετάριοι της πόλης μας να ζουν την ευτυχία τους μέσα από τον καπιταλιστικό τρόπο ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαλάρωσε λίγο μιζερε κακιεσμενε που δεν πρόκειται να πας πότε και πού σε πειράζει κι όλας

      Διαγραφή
  15. Εμεις και εσεις και ο Μητσος ο Γερμης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χίλια μπράβο! Υψηλής αισθητικής και ποιότητας πολύ μοναδικό το γεγονός! Συζητείται σε όλη την Ελλάδα και προβάλει την πόλη μας! Και πάλι μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ε ρε κακομοίρηδες θέλετε για gala ενώ τα χνώτα σας βρωμάνε πείνα, και δεν ξέρετε να ξεχωρίσετε την σαμπάνια από την γκαζόζα, και φορέσατε και τουαλέτες από το παζάρι του Μακροχωρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επίδειξη καπιταλισμού από τη λαϊκή απογευματινή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γειά σου ρε Τασούλη, καθαρή ψυχοθεραπεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γελάω με τα θετικά σχόλια που φαίνεται πως γράφονται από το ίδιο άτομο. Τον άμεσα ενδιαφερόμενο προφανώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμείς με τα αρνητικά προφανώς γραμμένα από κάτι προβληματικά σσν εσένα με τα ίδια ψυχικά προβλήματα που φαίνεται σαν τα έγραψε ο ίδιος

      Διαγραφή
  21. Ένα είναι σίγουρο από τα σχόλια αποδεικνύεται η επιτυχία του γεγονότος αλλά και η μιζέρια αυτής της πόλης. Για αυτό δεν πάει μπροστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο κυρ Παναγιωτάκης απ' τον μπύθουλα ήταν καλεσμένος ή δεν καλούν τον λαουτζίκο ?
    Καλή χρονιά σε όλους ,καλεσμένους και μη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εντάξει ο άνθρωπος έκανε μια εκδήλωση και δημοσίευσε φωτο. Εσάς μωρέ τι σας πειράζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ