Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποια είναι η Mαριλένα που τρέλανε τη Βέροια

Η sexy εμφάνιση και τα αποθεωτικά σχόλια στο instagram
Βγήκε on stage και το κοινό παραληρούσε από θαυμασμό. Η εκρηκτική σκηνική παρουσία της, σε συνδυασμό με το ερμηνευτικό της ταλέντο, γοήτευσαν τους θεατές, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να την φωτογραφίζουν από τα κινητά τους. Τα σχόλια που ανέβηκαν στα social media και που συνόδευαν τα βιντεάκια της, ήταν αποθεωτικά!


Ο λόγος φυσικά για την τραγουδίστρια των «KINGS» που το Σάββατο έβαλε «φωτιά» στην έναρξη της «Ευχούπολης». Μπορεί η Antonella να έφυγε από το συγκρότημα, αλλά η διάδοχος απλά τα «σπάει». Ξέρει να κλέβει τις εντυπώσεις και να ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη.

Η νεαρή τραγουδίστρια τόλμησε να αφήσει τη solo καριέρα και να αποδεχτεί την πρόταση των KINGS να γίνει το κορίτσι τους, με την ένταξή της στο γνωστό συγκρότημα να αποτελεί την αρχή μιας μεγάλης επιτυχίας στην Ελληνική δισκογραφία.

Σε κάθε live εμφάνιση η Marilena Animado εισπράττει την αγάπη του κόσμου και μέσα από την εκρηκτική της σκηνική παρουσία αποδεικνύει ότι έχει πολλά ακόμη να δώσει στην εγχώρια μουσική σκηνή.

Η συνεργασία της με τους «Βασιλιάδες» ήταν η επαγγελματική στιγμή που εκτίναξε την καριέρα της, με την αναγνωρισημότητα να έρχεται πολύ σύντομα.


Η Μαριλένα είναι αρκετά δραστήρια στο Instagram και συχνά ανεβάζει σέξι φωτογραφίες της στο λογαριασμό της. Και κάθε φορά τα likes από τους θαυμαστές της «πέφτουν» βροχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ