Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Φωτιά» έβαλε στην «Ευχούπολη» η εκρηκτική ANASTASIA - Αποθεώθηκε από τη νεολαία της Βέροιας

Ήταν μια συγκλονιστική συναυλία που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στην μνήμη, όσων την έζησαν από κοντά. Η μοναδική ANASTASIA εμφανίστηκε στην «Ευχούπολη» και προκάλεσε «σεισμό». Χιλιάδες νέα παιδιά την αποθέωσαν και τραγούδησαν όλες τις μεγάλες επιτυχίες της. 

Μόλις, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια ανέβηκε on stage άρχισαν να ζητωκραυγάζουν και δεν σταμάτησαν να την φωτογραφίζουν με τα κινητά τους. Ένα μουσικό υπερθέαμα, που απογείωσε το κέφι και την διασκέδαση στα ύψη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήρθε αρκετός κόσμος από γειτονικές πόλεις, όπως Κατερίνη, Έδεσσα, Κοζάνη, Αριδαία, Γιαννιτσά, Χαλκηδόνα, Αλεξάνδρεια και Νάουσα.

Οι εκπλήξεις όμως στην «Ευχούπολη» δεν σταματούν εδώ... Αύριο Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Αγίας Μαρίνας στις 7:00 μ.μ. και στην συνέχεια ο Σύλλογος Κρητικών Ημαθιας, 
στις 8:00 μ.μ., θα παρουσιάσουν τα χορευτικά τους τμήματα και θα μας ταξιδέψουν στην παράδοση και στον πολιτισμό.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ