Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τροχαίο σε διασταύρωση «καρμανιόλα» στα Γιαννιτσά - Αγροτικό «καρφώθηκε» σε σπίτι

Τροχαίο ατύχημα συνέβη σήμερα το πρωί, περίπου στις 10.30, στη γωνία Ταβουλάρη με Κάππα, στο σημείο της γνωστής για ουκ ολίγους διασταύρωση, που παρουσιάζει εξαιρετική επικινδυνότητα και έχουν γίνει πολλά ατυχήματα.

ΙΧ αγροτικό που διήνυε την Κάππα, παραβίασε το stop που υπάρχει (πινακίδες υπάρχουν και στις δύο πλευρές του δρόμου), με αποτέλεσμα να χτυπήσει πλαγιομετωπικά με επαγγελματικό αυτοκίνητο το οποίο πήγαινε κανονικά την πορεία του επί της Ταβουλάρη.

Το ταξί, σταμάτησε στο σημείο που βλέπετε, αφού με το χτύπημα το αγροτικό του προκάλεσε μεγάλη ζημιά, ενώ το αγροτικό (που οδηγούσε ηλικιωμένος), "καρφώθηκε" σε σημείο παράπλευρης οικίας, "αγγίζοντας" ουσιαστικά την αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου.

Υλικές αλλά σοβαρές οι ζημιές στο ταξί, ζημία μικρής έκτασης το αγροτικό, καλά και οι δύο οδηγοί στην υγεία τους, ενώ η Τροχαία Πέλλας βρέθηκε στο σημείο και διενεργεί έρευνα, καταγράφοντας το περιστατικό.

Δείτε φωτογραφίες από το pellanews.gr:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ