Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το «ευχαριστώ» του Ομίλου Προστασίας Παιδιού στην Ένωση Αστυνομικών

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς την Ένωση Αστυνομικών Ημαθίας ένιωσε την ανάγκη να εκφράσει δημόσια ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας
. Αφορμή για το ευχαριστήριο μήνυμα στάθηκε η δωρεά χρημάτων που έκανε η Ένωση με πρωτοβουλία του Προέδρου της κύριο Απόστολο Μούρτη.

Αναλυτικά ο Όμιλος αναφέρει:

«Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου "ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ" ευχαριστούμε θερμά την ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ και προσωπικά τον Πρόεδρο της κύριο Απόστολο Μούρτη, για τα χρήματα που προσφέρατε για την ενίσχυση των ωφελούμενων παιδιών του Συλλόγου μας, μετά την εκδήλωσή σας φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο χώρο τεχνών, Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ.

Με την ευγενική αυτή χειρονομία σας στηρίζετε την απρόσκοπτη συνέχιση του φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου του Συλλόγου μας και ενθαρρύνετε την προσπάθεια που κάνουμε να υπάρχει για τα παιδιά μια ζεστή, γλυκιά και τρυφερή αγκαλιά.

Σας ενημερώνουμε ότι, αυτή την περίοδο καλύπτουμε σταθερά 55 οικογένειες και ότι στα πενήντα εννιά χρόνια λειτουργίας και ευεργετικής κοινωνικής παρουσίας του Συλλόγου μας έχουν περάσει πολλά παιδιά από κοντά μας.

Όλα τα έσοδα του Συλλόγου προέρχονται από δωρεές, χορηγίες ιδιωτών και επιχειρήσεων, και από εκδηλώσεις, που διοργανώνονται για το σκοπό αυτό.

Παρακαλούμε να εύχεστε για την ευόδωση του σκοπού του Συλλόγου μας και να στηρίζετε, με τον δικό σας τρόπο, το φιλανθρωπικό, κοινωνικό και ενημερωτικό έργο του, ώστε να σώζονται περισσότερες ανθρώπινες ψυχές.

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε υγεία και ευόδωση των αγαθών σκοπών σας Καλές Γιορτές

Με εκτίμηση και θερμές ευχαριστίες,

Για τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΑΛΙΚΑ
το Δ.Σ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ