Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

To 9o Δημοτικό στο πλευρό του Ομίλου Προστασίας Παιδιού

Το 9ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας ανταποκρίθηκε με εξαιρετική γενναιοδωρία στο κάλεσμα της αλληλεγγύης και της φιλανθρωπίας. Πιο συγκεκριμένα, δάσκαλοι, γονείς και μαθητές, συγκέντρωσαν ένα χρηματικό ποσό και το πρόσφεραν με χαρά και αφοσίωση στον Όμιλο Προστασίας Παιδιού.

Η Πρόεδρος του Ομίλου Αικατερίνη Γαλίκα και το Διοικητικό Συμβούλιο εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους με ένα θερμό ευχαριστώ προς όλους για τη εξαιρετική γενναιοδωρία και τη συμπαράστασή τους. Ευχήθηκαν καλές γιορτές σε όλους και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι οι εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές του 9ου Δημοτικού Βέροιας στηρίζουν τον Όμιλο Προστασίας Παιδιού, καταδεικνύοντας τη σημασία της κοινωνικής ευθύνης και της αλληλεγγύης στον τομέα της παιδείας και της προστασίας των παιδιών.

2 σχόλια:

  1. Για την ακρίβεια είναι το 9ο νηπιαγωγείο Βέροιας…!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γνωρίζουμε κ συγνώμη για το ορθογραφικό λαθος ευχαριστούμε το σύλλογο γονέων κ κηδεμόνων του 9ου Νηπιαγωγείου Βέροιας…Ευχόμαστε καλή Χρονιά ευτυχισμένο το 2024 με υγεία αγάπη Ειρήνη σε όλους μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ