Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ευχαριστήριο του Αντώνη Καραμητσιόπουλου σε κυνηγούς, ΕΚΑΒ και Νοσοκομείο Βέροιας

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή του Αντώνη Καραμητσιόπουλου, που τραυματίστηκε σοβαρά κατά την διάρκεια κυνηγιού στα Πιέρια, με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο Νοσοκομείο Βέροιας και να χειρουργηθεί.

Ευχαριστήρια επιστολή Αντώνη Καραμητσιόπουλου:

«Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν στο ατύχημα που μου συνέβη πριν από λίγες ημέρες στα Πιέρια Όρη.

Πρώτα απ' όλα, θα ήθελα να εκφράσω την βαθιά ευγνωμοσύνη μου, στους συναδέλφους/φίλους μου κυνηγούς, που από την πρώτη στιγμή, με βοήθησαν να αποφύγω τον κίνδυνο και να μου πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες.

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έφτασε αστραπιαία στον σημείο που ήμουν τραυματίας και με μετέφερε με ασφάλεια και επαγγελματισμό στο Νοσοκομείο Βέροιας.

Το ανθρώπινο δυναμικό του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας (γιατροί, νοσηλευτές) και ειδικότερα το Χειρουργικό και Ορθοπεδικό Τμήμα που μου έσωσαν την ζωή! 

Εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά σε όλους και Καλά Χριστούγεννα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ