Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σημαντικές επισκέψεις στο Νοσοκομείο Βέροιας

Το πρωί της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου εκπρόσωποι του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, της IBM και του Ομίλου ΟΤΕ επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας. 

Ο Διοικητής Ηλιάς Πλιόγκας παρουσίασε στους επισκέπτες τον Ηλεκτρονικό Φάκελο Ασθενούς και τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Νοσοκομείου, με όλες τις εφαρμογές του στον Ιατρικό και Διοικητικό Τομέα, σε συνεργασία με την εταιρεία υποστήριξης και το Τμήμα Πληροφορικής.

Οι καινοτόμες εφαρμογές του "All in one stop" και η οριζόντια ψηφιακή λειτουργία προς όφελος του ασθενή και των ληπτών υπηρεσιών υγείας, άφησαν άριστες εντυπώσεις στους εκπροσώπους των εταιρειών και άνοιξαν νέους ορίζοντες συνεργασίας.




2 σχόλια:

  1. Τους είπε οτι για κάποια επειγοντα χειρουργεία εχει αναμονή 6 μηνες γιατι δεν υπάρχει αναισθησιολόγος?

    Καλύτερα να επισκέπτονται το νοσοκομείο μας αρχιτέκτονες και πολιτικοί μηχανικοί ,μονο εκεί προτωπορουμε στο κτηριο και στα γκραφιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οσα πουλανε λεμε οσα βολευουν την γαλαζια παραταξη ,,,Εχουν γιατρους που την ιδια μερα σου λενε δεν εχεις τιποτε και το απογευμα τρεχεις σε αλλο γιατρο και σου μιλαει πχ για βρογχιτιδα η φλεγμονη στο πεπτικο....αλλα απο τα εργα δουλευει το μαυροσυστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ