Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λαχτάρησε το Πασακιόσκι! Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για φωτιά σε μονοκατοικία

Δείτε φωτογραφίες και video από το veriotis.gr

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, μετά από τηλεφώνημα πως ένα σπίτι στο Πασακιόσκι τυλίχθηκε στις φλόγες. Η πυρκαγιά προκάλεσε μεγάλες υλικές ζημιές, ευτυχώς όμως, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. 


Ο κόσμος ανησύχησε από τον έντονο καπνό και την αποπνικτική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στην ευρύτερη περιοχή και βγήκε στους δρόμους. 


Αρχικά, υπήρξαν φόβοι, μήπως η φωτιά επεκταθεί στις διπλανές κατοικίες. Ευτυχώς όμως, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των 10 Πυροσβεστών και των δύο πυροσβεστικών οχημάτων, η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία. 


Οι Πυροσβέστες σκαρφάλωσαν στην σκεπή της μονοκατοικίας και έδωσαν μάχη με την φωτιά. Μετά από επιχείρηση που κράτησε για πάνω από μια ώρα, έθεσαν τελικά υπό έλεγχο την πυρκαγιά, ανακουφίζοντας τους γείτονες που κοιτούσαν με αγωνία την κατάσβεση.

Δείτε φωτογραφίες και video από την επιχείρηση της Πυροσβεστικής:















1 σχόλιο:

  1. περιμένω τα σχόλια για την υπευθυνότητα την τεχνογνωσία την αυτοθυσία και την κατάρτιση των πυροσβεστών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ