Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έρχεται η Υπουργός Πολιτισμού στη Βεργίνα - Ημερίδα για τα μνημεία και τα μουσεία

Τη Δευτέρα (18/12) το Πολυκεντρικό Μουσείο των Αιγών μας προσκαλεί σε μια ενδιαφέρουσα ημερίδα µε θέµα «Από το Ανάκτορο των Αιγών στον Παρθενώνα: Μνηµεία, Μουσεία, Αειφορία». Η Ηµερίδα θα πραγµατοποιηθεί 10:00-17:00, στο Αµφιθέατρο του Πολυκεντρικού Μουσείου Αιγών. 

Στην ημερίδα θα συζητηθεί η συνεισφορά των µνηµείων και των µουσείων στο κοινωνικό γίγνεσθαι: η αειφορία του πολιτισµού σε όλα τα επίπεδα από την ώρα της προσπάθειας για την διάσωση των µνηµείων και την δηµιουργία των µουσείων µέχρι την απόδοσή τους σε αυτούς που αγαπούν την µνήµη και τον πολιτισµό. 

Την ηµερίδα τιµά µε την παρουσία της η Υπουργός Πολιτισµού Δρ Λίνα Μενδώνη 

Η Ηµερίδα θα µεταδοθεί µέσω zoom από τον παρακάτω σύνδεσµο:

https://us06web.zoom.us/j/81567400436?pwd=eENIR3VIRWx1ODg4RHRQKzE5WTU1dz09 Σε περίπτωση που σας ζητηθεί: ΜΕΕTING ID: 81567400436 MEETING PASSCODE: 9112022 

Την οργάνωση πραγματοποιεί η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηµαθίας, με την υποστήριξη του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Πολυκεντρικού Μουσείου Αιγών και του Δικτύου Αυτού».

Το πρόγραμμα της ημερίδας:




4 σχόλια:

  1. Θα τα τσιμέντωσει και αυτά όπως την Ακρόπολη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έρχεται για να τα ξεπουλήσουν όλα,να τα ιδιωτικοποίηση έρχεται, η κυρία υπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόλις διάβασα την είδηση, σκέφτηκα αυτά που είδα ότι έχουν ήδη γραφεί από δύο αναγνώστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ