Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο «Τοπ-10» των πιο δημοφιλών υπουργών ο Χρυσοχοΐδης

Στην 7η θέση όσο αφορά τη δημοφιλία καταλαμβάνει ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε δημοσκόπηση της εταιρείας MRB.

Αναλυτικότερα με βάση τη δημοσκόπηση, ένα ποσοστό που αγγίζει το 45,6% δεν έχει ευνοϊκή άποψη για τον Ημαθιώτη υπουργό Υγείας και το 7,4% δηλώνει ότι δεν τον γνωρίζει και «μόλις που ξέρει το όνομά του».

Όπως προκύπτει από την ίδια δημοσκόπηση πρώτος στη λίστα δημοφιλίας βρίσκεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας με 46,7%.

Ακολουθούν ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης με 37,5%, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής, Βασίλης Κικίλιας με 37,4%, η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη με 37,2%,στην πέμπτη θέση είναι ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης με 30,5% και ακολουθούν οι Χρήστος Σταϊκούρας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Τελευταίοι στη λίστα είναι οι υπουργοί ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου και Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου με το 44% των πολιτών να απαντούν ότι δεν τους γνωρίζουν καθόλου.

Πηγή

5 σχόλια:

  1. O Χρυσοχοιδης που με 3 μποφορ αφησε να καει το μισο λεκανοπεδιο, η Πελοπόννησος και η Β.Ευβοια; Τοσο γιδια ειστε για ψηφοφοροι και σας αξιζουν ΟΛΑ οσα παθαινετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Χατζιδακης που του παρακολουθουσαν τις συνομιλιες και δεν τολμησε καν να διαμαρτυρηθει; Να τον ευχαριστησετε για τη ρητρα αναπροσαρμογης όταν σας ερθει ο λογαριασμός ρεύματος. Γιδια ε γιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά την επιτυχία της αυτοσυληψης της 17Νοεμβρη,της αποψίλωσης του λεκανοπεδίου και τώρα της αποαναισθητοποιησης της υγείας,το ότι δεν είναι ο δημοφιλέστερος είναι έκπληξη. Έχει ακόμη έργο να κάνει για να μείνει στην ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 😂😂😂😂😂😂😂😂🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεχάσατε πως υπέγραφε μνημόνια χωρίς να τα διαβάσει πρώτα, διότι όπως παραδέχτηκε δεν είχε ... χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ