Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Αφή Υφής ΙΙ» είναι ο τίτλος της έκθεσης της Βεροιώτισσας Ντέλλα Ρούνικ στο Κολωνάκι

Οι φωτογραφίες από την εποχή του modelling έγιναν η βάση, ο καμβάς, για να γίνει πραγματικότητα η νέα έκθεση της Della Rounick, στη δική της Γκαλερί στο Κολωνάκι. Η Βασιλική Πασβαντίδη που έγινε Ντελαντώνη, Ρουφογάλη και μετά Ντέλλα Ρούνικ. Το κορίτσι από μία φτωχή οικογένεια Ποντίων που μεγάλωσε στη Βέροια, παντρεύτηκε πρώτη φορά στα 18, έφυγε για την Γαλλία, μετά την Νότιο Αφρική, δεύτερος γάμος με τον επικεφαλής της ΚΥΠ Ρουφογάλη, μετά ήρθε η Νέα Υόρκη και ο τρίτος γάμος με τον Ρούνικ.

«Αφή Υφής ΙΙ» είναι ο τίτλος της έκθεσης, αυτή τη φορά όχι με γλυπτά αλλά με τεράστιους πίνακες με φωτογραφίες ασπρόμαυρες από την εποχή που η καλλιτέχνις μεσουρανούσε στις πασαρέλες,  που «ντύθηκαν» με αραχνοΰφαντα μεταξωτά, ζωγραφισμένα στο χέρι, με υφαντά, με γούνες ακόμα και με  υπολείμματα από παλιές βαλίτσες Louis Vuitton που με τη βοήθεια ειδικών μεταμορφώθηκαν σε μπότες, κάλυψαν τους τοίχους της γκαλερί και συγκέντρωσαν πλήθος φιλοτέχνων που έσπευσαν να θαυμάσουν τις νέες δημιουργίες της εικαστικού Ντέλλας Ρούνικ.

Και εκείνη χαρούμενη, αλλά και εξουθενωμένη, δεχόταν τα συγχαρητήρια των φίλων της που κατέφθασαν μέχρι αργά το βράδυ, παρά το κυκλοφοριακό κομφούζιο.










4 σχόλια:

  1. Τι σου είναι τα λεφτά! Ο,τι θέλεις γίνεσαι! Ωραία μου φάνηκε η έκθεση πάντως. Μπράβο 🤔

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανέμορφη η κυρία Ντέλλα, ακόμα και τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια Κυρία Ρουνικ !!!Τιμη για την πόλη μας αυτή η ΚΥΡΙΑ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΛΑΝΤΩΝΗ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΧΙ ΝΤΕΛΑΝΤΩΝΗ ΝΤΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ