Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανατριχίλα! Έτσι αποχαιρέτισε τον Καρρά η νεολαία της Βέροιας

Γιατί οι αγάπες ξεκινούν με χαρά και τελειώνουν με Καρρά!
Πως αυτός ο άνθρωπος κατάφερε να αγαπηθεί από γενιές και γενιές είναι κάτι το αξιοπερίεργο. Πως μπόρεσε τα τραγούδια του να τα ερμηνεύουν από 5 έως 95 χρονών είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει. 

Γιατί απλά ο Βασίλης Καρράς ήταν φαινόμενο, όπως άλλωστε ήταν και ο τίτλος της μεγάλης επιτυχίας του. 'Ενας λαϊκός τροβαδούρος που μιλούσε απευθείας στις καρδιές των ανθρώπων. Γιατί οι αγάπες ξεκινούν με χαρά και τελειώνουν με Καρρά! 

Στο κλάμπ Public που βρίσκεται επί της οδού Έλλης, οι νεολαίοι αποχαιρέτισαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο, τον καλλιτέχνη που αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον Ελληνικό λαό. 

Ξαφνικά ο Ντι-Τζέι σταματάει την μουσική και το μικρόφωνο το παίρνει ο κόσμος που με πάθος τραγουδάει το άσμα: «Από το Βορρά μέχρι το Νότο». Πραγματικά, το video είναι απίστευτο και φέρνει ανατριχίλα...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ