Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ράγισε καρδιές το μήνυμα του Χονδραντώνη: «Γιώργο, οι προσευχές μαζί σου!»

Στον σημερινό Φιλίππειο δρόμο (δείτε εδώ), που έλαβαν μέρος εκατοντάδες δρομείς απ' όλη την Ελλάδα, ξεχώρισε και η συμμετοχή ενός αστυνομικού της Βέροιας. 

Ο λόγος για τον Γιώργο Χονδραντώνη, ο οποίος αφού διέσχισε τα 14 χιλιόμετρα από τη Βεργίνα μέχρι τη Βέροια, λίγα μόλις μέτρα πριν τερματίσει στο Δημαρχείο, έβγαλε ένα πλακάτ, αφιερωμένο στον συνάδελφό του που χαροπαλεύει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μετά από δολοφονική βολή που δέχθηκε με ναυτική φωτοβολίδα από φίλαθλο του Ολυμπιακού.

Το μήνυμα έγραφε χαρακτηριστικά: «Γιώργο Λυγγερίδη, οι προσευχές μας είναι μαζί σου! Περαστικά συνάδελφε», με τον κόσμο που παρακολουθούσε τον μαραθώνιο να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα.

9 σχόλια:

  1. Για το θάνατο του σκύλου στην Αράχοβα από χέρι ανθρώπου γράφτηκαν χιλιάδες σχόλια και απασχόλησε δεκάδες εκπομπές στην τηλεόραση. Για το θάνατο ανθρώπου από σκύλους ασχολήθηκαν ελάχιστοι. Τελικά η ανθρώπινη ζωή μάλλον έχει μικρότερη αξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αυτό σκέφτηκα! Λυπηρό

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστά,τα είπες όλα. Χάθηκε η Ανθρώπινη αξία! τα ζώα είναι πιο σημαντικά για κάποιους. Που είναι οι αξίες μας;.

      Διαγραφή
    3. KAΠΟΙΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ...ΕΓΩ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝΖΥΓΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...

      Διαγραφή
  2. Δυστυχώς οι αποφάσεις που θα πάρει η κυβέρνηση επηρεάζουν ισχυρά οικονομικά συμφέροντα (και τις ομάδες που είναι πρόεδροι),οπότε . . . την μεθεπόμενη Κυριακή πάλι εκεί θα είστε στα γήπεδα.

    Αν δεν διαψευστώ, δεν είμαι μαντης, απλα ζω στην Ελλάδα του 2023.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη έκανα λάθος, ανακοίνωσε η κυβέρνηση τα μέτρα, σε δυο μήνες θα είστε παλι εκεί στα γήπεδα .

      Τόσο μετράει η απώλεια ανθρώπινης ζωής για την κυβέρνηση (ή.τα οικονομικά συμφέροντα ήταν τόσο ισχυρά ώστε καμθηκε η ευαισθησία στους δυο μήνες κλειστές κερκίδες)
      Οι πρόεδροι των συνδικαλιστικών σας οργανώσεων να δω πως θα αντιδράσουν (η πως θα κάνουν τουμπεκι)

      Διαγραφή
  3. Ένας άλλος από το Ξηρολίβαδο .......μπράβο σου ....Θεόδωρος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περαστικά στον άνθρωπο, περαστικά σε όλους παιδιά. Όχι μόνο στους ανθρώπους, όχι μόνο στους δικούς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ