Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ημαθία: Συμβολική κατάληψη του Δικαστικού Μεγάρου από τους Δικηγόρους

Το πρωί της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου, στο Δικαστικό Μέγαρο της Βέροιας πραγματοποιήθηκε συμβολική κατάληψη από δικηγόρους της Ημαθίας, οι οποίοι, εδώ και μέρες, παραμένουν σε αποχή από τα επαγγελματικά τους καθήκοντα. 

Η κατάληψη αυτή συντελείται ως έκφραση διαμαρτυρίας κατά του προτεινόμενου νομοσχεδίου για το φορολογικό σύστημα, επιδιώκοντας τη δίκαιη φορολόγηση για όλους.

Οι δικηγόροι, συμπορευόμενοι με συναδέλφους τους από όλη την Ελλάδα, καλούν σε απόσυρση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου που προβλέπει φορολογικές αλλαγές. Η απεργία τους αποτελεί έκκληση για την προστασία των δικαιωμάτων τους και τη διαφύλαξη της δίκαιης φορολόγησης.

Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να υπάρξει κλιμάκωση των διαμαρτυριών, τόσο σε εθνικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο. Η μεγάλη συμμετοχή των δικηγόρων στην κατάληψη αποδεικνύει το ισχυρό μήνυμα περί αντίθεσης προς το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.

8 σχόλια:

  1. 2-3 δικηγοροι στην βεροια εχουν δουλεια και ειναι καλα οικονομικα…οι υπολοιποι απλα συμπληρωνουν….αυτα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει κάποιος απο τους δικηγόρους που κόβει απόδειξη όταν πληρώνεται ;;;;;;;;;;;;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Οι κλητήρες που είναι
      Δεν τούς καίγονται καρφί??

      Διαγραφή
    2. ειναι ενας οταν βλεπει αγροτες που κανουν αγωνα λεει"αυτοι παλοι για τσιπουρα βγηκαν"
      .......
      ολοι για τσιπουρα βγενουν????

      Διαγραφή
  5. Η κολυμπήθρα Τσίπρας "Σιλοαμ" τέλος,σε 50 με 100 χρόνια,αν υπάρχει Ελλάδα με την σημερινή έννοια,θα τα φορτώσουν στον τότε"Αλέξη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο κόσμος πάντως σε δημοσκόπηση έδειξε οτι δεν είναι μαζί σας γιατί το μόνο που κανετε (εκτος απο λιγους) ειναι να τους μπερδευτε να τους δαγκωνετε και να μην κοβετε αποδειξη η να κοβετε μερος του ποσου αμοιβης.

    ΥΓ αυτά περί καταλήψεων σοβιετιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ