Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στα Γρεβενά για τις γιορτές των Χριστουγέννων ο Καραμανλής

Το νομό Γρεβενών επισκέφτηκε με την οικογένειά του για τις ημέρες των Χριστουγέννων ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Σύμφωνα με το larissanet.gr, ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε την Πίνδο για να περάσει μαζί με την οικογένειά του τις ημέρες των χριστουγέννων, όπως μαρτυρά και σχετική φωτογραφία που ανάρτησε στα social media ο Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος, προτεινόμενος αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΔΕΥΑΛ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λάρισας).

Άλλωστε, ο κ. Αργυρόπουλος, εκτός των άλλων έχει υπηρετήσει στην προσωπική ασφάλεια του πρώην πρωθυπουργού, ενώ μέχρι σήμερα τους οι δύο άντρες συνδέονται με στενή φιλική σχέση.

8 σχόλια:

  1. Εδώ και 60 χρόνια διακοπές κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουδεν αληθέστερο

      Διαγραφή
    2. Λεβέντες δεξιουλιδες,αυτός και ο θείος του ,ίσως οι πιο έντιμοι δεξιοί που κυβέρνησαν την χώρα έχοντας αφελώς εμπιστοσύνη στους ως επί το πλείστον διεφθαρμένους συνεργάτες τους.

      Διαγραφή
  2. o typos de ntrepetai kai emfanizetai ti kanei k plironetai poso provata pia eleos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλει να γίνει και Πρόεδρος Δημοκρατίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έξι μηνών μισθούς έχει πάρει ο Τσιπραλέξης ο νταουλιέρης από τον Ιούνιο. Τι ακριβώς έχει προσφέρει είπαμε;....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ