Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι υπέρ της Βέροιας

Κατάφορα αδικήθηκε η ομάδα της Βέροιας στον αγώνα κόντρα στο Νέστο Χρυσούπολης. Προς το τέλος της αναμέτρησης, δεν δόθηκε ένα ξεκάθαρο πέναλτι υπέρ της «Βασίλισσας του Βορρά».

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, ο αμυντικός πιάνει τον επιθετικό της Βέροιας με τα χέρια του και τον απωθεί με δύναμη εκτός αγωνιστικού χώρου. Έπρεπε να δοθεί η εσχάτη των ποινών και φυσικά κίτρικη κάρτα. Δυστυχώς, ο διαιτητής δεν είδε την παράβαση, με την ομάδα της Ημαθίας να διαμαρτύρεται εντόνα.

Δείτε το video και συγκεκριμένα στο 3:00 λεπτό:

5 σχόλια:

  1. Πο,πο....τον υποβιβασμο στο Α τοπικο παμε να το φορτωσουμε στους ρεφερι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά,για να είμεθα δίκαιοι, πρέπει να ειπωθεί και η ακύρωση του δεύτερου τερματος του Νέστου με ανύπαρκτο οφ Σαιντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άλλο αυτο! Εμεις πρεπει να πουμε οτι αδικηθηκαμε τι δεν καταλαβαινεις? να πεισουμε τους φιλαθλους οτι αξιζαμε τη νικη αλλα μας καταραστηκε ο Διας και χασαμε κι οτι ολοι ειναι εναντιον μας και μπλα μπλα μπλα

      Διαγραφή
  3. ξεκινηστε προγραμματισμο για το τοπικο!! δεν εχετε λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για Γ τοπικο με το Σελι,τη κουμαρια και ξηρολιβαδο,
    Ενα ενα τα σκαλοπατια.
    Οποιος πηδα πολλα ..........παντα ......του.
    Ξεκιναμε απο το Γ τοπικο σιγανα και ταπεινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ