Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Αστυνομικών στη Βέροια για τον τραυματία συνάδελφό τους


Μια προσευχή και ένα χειροκρότημα για τον 31χρονο Γιώργο Λυγγερίδη

Κρατώντας ένα πανό που έγραφε «Δουλεύουμε επικίνδυνα - Αμοιβόμαστε ανθυγιεινά», οι Αστυνομικοί της Ημαθίας πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Δευτέρας 11/12, συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το Αστυνομικό Μέγαρο στη Βέροια, για τον βαρύτατο τραυμστισμό του συναδέλφου τους Γιώργου Λυγγερίδη.

Ο 31χρονος Γιώργος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά έπειτα από δολοφονική επίθεση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια οπαδικών επεισοδίων την περασμένη Πέμπτη στον Ρέντη και παλεύει να κρατηθεί στη ζωή.


Δεκάδες αστυνομικοί που υπηρετούν σε υπηρεσίες της Ημαθίας, συγκεντρώθηκαν στις 14:00 το μεσημέρι έξω από την έδρα της Διεύθυνσης στη Βέροια, στο πλαίσιο πανελλαδικής δράσης της ΠΟΑΣΥ και προσευχήθηκαν κρατώντας ενός λεπτού σιγή για τον συνάδελφό τους, ενώ του ευχήθηκαν δύναμη και καλή ανάρρωση με ένα θερμό χειροκρότημα.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας Απόστολος Μούρτης, ο οποίος διάβασε την ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ.




Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριοφυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας, λέγοντας πως η Αστυνομία πρέπει να πάψει να είναι σάκος του μποξ και ότι ο Αστυνομικός έχει αξιοπρέπεια και δουλεύει για την κοινωνία και την προστασια του πολίτη.


Τέλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας, Ταξίαρχος Γιώργος Αδαμίδης ευχήθηκε ολόψυχα την πλήρη ανάρρωση του συνεδέλφου τους και εξέφρασε την ευχή να μην θρηνήσει το Σώμα άλλα θύματα στον βωμό των συμφερόντων και των αγωνιστικών αναμετρήσεων.




Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:






































21 σχόλια:

  1. Κύριοι μαζί σας είμαστε, από την άλλη όμως εσείς επιλέξατε αυτό το επάγγελμα. Οπότε μην παραπονιέστε, σε όποιον δεν αρέσει παραιτείται και βγαίνει στην αγορά εργασίας για να δει πως βγαίνει το μεροκάματο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 1.400 ΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΕΧΩ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την τύφλα σου ξέρεις, παντρεμένος με παιδιά, με νύχτες, ΣΚ, αργίες κλπ μπορεί να φτάνει αυτά τα λεφτά. Ένας νεοεισερχόμενος στο σώμα ξέρεις πόσο αμείβετε ξερόλα, τραχανά; Για ενημέρωσέ μας. Δεν είμαι αστυνομικός.

      Διαγραφή
    2. Όλοι κλαίγεστε, αλλά κανένας δεν παραιτείται. Γιατί;

      Διαγραφή
    3. ΟΚ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 25-30 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ (ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΣ ΚΤΛ.... ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ 1400€ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΛΕΦΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ 600 ΚΑΙ 700. ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ

      Διαγραφή
    4. Βαλε αλλα τόσα ξερολα

      Διαγραφή
    5. Εσύ που έχεις κουμπάρο αστυνομικό...Ρώτα τον κουμπάρο σου, πόσες νύκτες κάνει τον μήνα και πόσες αργίες δουλεύει τον κάθε μήνα... Και μια που έρχονται γιορτές ρωτά τί δουλεύει τις γιορτές και εσύ τι κάνεις τις γιορτές...Από τα 1400 αφαίρεσε τα 250 για να δεις πόσα παίρνει κομπλεξ@ρ@

      Διαγραφή
    6. Ζηλεύεις τον κουμπάρο σου??Ας διάβαζες και εσύ για να παίρνεις 1400 τον μήνα... Γιατί σε κόβω για αγράμματο δικηγόρο

      Διαγραφή
  3. Οποιος σκέφτηκε σήμερα, με συνάδελφο σας στην εντατική ,να συνδέσει το γεγονός που προκάλεσε την διαμαρτυρία με την αμοιβή(χρηματική) είναι τουλάχιστον ανάξιος να κατέχει συνδικαλιστική θέση . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι ρε φιλε δεν παει ετσι! πρωτα ειπανε και κανανε αλλα και φυσικα μιλησανε και για το μισθο.

      Διαγραφή
  4. Πόσο τοξικοί και αρνητικοί άνθρωποι μπορεί να είστε και τα γράφετε όλα αυτά;
    Διακρινω μια ζήλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαζευτήκανε οι μάχιμοι τσακ και οι εργατοπατερες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαβάζω και ξαναδιαβάζω τη δημοσίευση και πουθενά δε βρίσκω την παραμικρή αναφορά για χρήματα στη σημερινή κινητοποίηση των αστυνομικών.Δυστυχώς τα σχόλια κάποιων εντάσσονται στο γενικότερο φαινόμενο της αποσύνθεσης της κοινωνίας μας.Και για να αναφερθώ στην ουσία της ανάρτησης, είναι τουλάχιστον τραγικό να πηγαίνει ο αστυνομικός για μεροκάματο του τρόμου στα ελληνικά γήπεδα.Ας φροντίσουν οι ΠΑΕ για την αστυνόμευση του γηπέδου με εξοδά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ θα είσαι πολλά χρόνια στο σωμα, γιατί οι τελευταία μπαινουν από πανελαδικες.

      Αυτοί που μπήκανε με πανελλαδικές βλέπουν στο μοναδικό πανό που ύψωσαν τέσσερις λέξεις, η μία εκ των οποίων είναι αμειβομαστε.
      Πόσες φορές το διάβασες τελικά;

      Διαγραφή
  7. Εσύ που λες να παραιτηθούν γιατί δεν έγινες αστυνομικός;Καλά λεφτά καλές συνθήκες εργασίας,όλα τέλεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού δεν κατάφερε να βγάλει το Γυμνάσιο..τι αστυνομικός να γίνει...

      Διαγραφή
    2. Εγώ αγαπητέ δεν βγήκα με πανό και να κλαίγομαι, εσύ βγήκες. Άμα δεν σου αρέσει να πας να δουλέψεις αλλού για να δεις πως βγαίνει το μεροκάματο. Όσο γιατί δεν έγινα αστυνομικός ήταν γιατί δεν είχα μεγάλο μέσο όπως εσύ.

      Διαγραφή
  8. ΛΟΓΩ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΝΑ ΕΚΟΨΕ ΚΛΗΣΕΙΣ ?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γι αυτο δεν ειχαν κοσμο τα καφε σημερα… ειχαν συγκεντρωση τα παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ένα τραγικό γεγονός,και μια συγκέντρωση υπενθύμισης - διαμαρτυρίας δίκαιης γίνετε λόγος ανόητης αντιπαράθεσης έλεος. Αλλά τα παλικάρια που συμμετείχαν ας θυμηθούν αυριο όταν θα τους στείλουν να διαλύσουν μια αντίστοιχη συγκέντρωση άλλου κλάδου,ότι και εκείνοι άνθρωποι είναι με αιτήματα. Καλά Χριστούγεννα με αγάπη και ανθρωπιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ας ξεκινήσω με το ότι ο τραυματίας ήδη έχασε το πόδι του και δεν γνωρίζουμε την τύχη του εάν επιβιώσει .... Λέτε 1.4 κ μισθό... κουμπάροι... Καφέ χωρίς κόσμο σημερα... . Τροχαία να κόψει κλήσεις λόγω συνωστισμό.... Τι θέλετε τελικά;;;;;; Αναρχία... χάος... Τεμπέληδες..... Καουμπόηδες..... Συνδικαλιστές..... Ότι σας βολεύει ανάλογα την κατάστασή που επιθυμητε εσείς... θέλετε τον Κουμπάρο.... Να σας βοηθήσουν χωρίς κλήση... Να σας σβήσουν κλήση... να σας αφήσουν κτλ. Κτλ. Θέλετε ΕΛ.ΑΣ ρουσφέτι...... Να φάτε κοπριά γιατί είστε ΚΟΠΡΙΕΣ...


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ