Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συγκίνηση, χαρά και ελπίδα στην εκδήλωση των Παιδιών της Άνοιξης


Μόλις 100.000€ μακριά από  το όνειρο!
Με μια μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Η ιστορία έως τώρα» επέλεξε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν.Ημαθίας «Τα παιδιά της άνοιξης» να παρουσιάσει στο κοινό της Ημαθίας τις δράσεις της καμπάνιας για την ανέγερση του νέου Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ στην Πατρίδα Ημαθίας.

Με την καμπάνια να κλείνει ήδη 3 χρόνια από το ξεκίνημά της και πλέον να απομένουν μόνο 100.000 ευρώ για να «ξεκλειδώσει» η πόρτα του νέου Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ, ο Σύλλογος διοργάνωσε το απόγευμα της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την Αναπηρία, μια υπέροχη εκδήλωση με τη συμμετοχή των ίδιων των παιδιών.


Την εκδήλωση παρουσίαζαν ο δημοσιογράφος Νίκος Βουδούρης και η Αλίνα Μαυροπούλου, ενώ παραβρέθηκαν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος απηύθυνε και χαιρετισμό και βράβευσε τους αδελφούς Τσαχουρίδη, οι βουλευτές Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, Τάσος Μπαρτζώκας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης και Βασίλης Κοτίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Ημαθίας Στέργιος Μουρτζίλας, ο επικεφαλής παράταξης περιφερειακός σύμβουλος Κ. Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Παπαδόπουλος, Λάζαρος Ασλανίδης και Συρμούλα Τζήμα, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι συλλόγων, φορέων κτλ και πλήθος κόσμου.


Οι καμπάνιες «Ελα στη θέση μου», «Θέλω να χτίσω ένα σπιτάκι», «Είναι στο χέρι σου», ο «BILI» και όλα τα προϊόντα με τον ήρωα των παιδιών της Άνοιξης BILI, «Μαζεύουμε καπάκια, χαρίζουμε χαμόγελα», «Lets make GOOD things better» και «#Βάλε_το_αποτύπωμά_σου», το promo video για την συναυλία των Κελεκίδου-Κουρκούλη στην Πατρίδα, καθώς και το τραγούδι του Κωνσταντίνου Τσαχουρίδη για τα Παιδιά της Άνοιξης, παρουσιάστηκαν στο κοινό, άλλες δράσεις επί της οθόνης και άλλες διαδραματίστηκαν παράλληλα στη σκηνή από τα παιδιά που πρωταγωνίστησαν σε αυτές.


Παράλληλα, στο φουαγιέ του Χώρου Τεχνών, διατίθεντο οι 1.295 υφασμάτινες τσάντες που ζωγράφισαν μαθητές δημοτικών σχολείων της Ημαθίας, με θέμα την αναπηρία, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν και οι σοκολάτες BILI.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:












































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ