Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βροχή» από πρόστιμα της Τροχαίας σε Θεσσαλονίκη και Ημαθία

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί συστηματικούς τροχονομικούς ελέγχους. Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και βεβαίωσαν συνολικά 317 παραβάσεις εκ των οποίων 198 για παράνομη στάθμευση, 34 παραβάσεις για θορύβους, 11 για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και 74 λοιπές παραβάσεις.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, κατόπιν εντολής του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ημαθίας, βραδινές ώρες χθες, παρείχαν συνδρομή πραγματοποιώντας ελέγχους οχημάτων, όπου διαπίστωσαν συνολικά 99 παραβάσεις που αφορούσαν σε παράνομη στάθμευση και μία σε παραβίαση ερυθρού σηματοδότη. Παρόμοιες αστυνομικές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς.

3 σχόλια:

  1. Η τροχαία της Βέροιας την επιβολή των κλήσεων το έχει κάνει εθνικό σπορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλά γίδια κρατάνε τιμόνι.
      Και παρκάρουνε σαν είναι στο Σελι.
      Λίγους γράφει.

      Διαγραφή
    2. Καλα κανει! Εχει τυχει πολλοι οδηγοι που βγαινουν απο νυχτερινα κεντρα να μην καλουν ταξι για να πανε σπιτι ενω ειναι με την επηρεια αλκοολ. Μεσα στο αμαξι ηταν 4 ατομα με τον οδηγο και να τρεχουν σαν τρελοι εξω απο την βεροια. Να απαγορεψετε τα ατομα ηλικιας κατω των 25 ετων να οδηγουν τις νυχτες. Τα ατομα που πηραν το διπλωμα προσφατα να εχουν συνοδηγο μαζι τους για διαδρομες μεγαλυτερες των 30 χιλιομετρων. Η απειρια μπορει να οδηγησει σε ατυχηματα.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ