Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τραγωδία στη Νάουσα: Άνδρας σκοτώθηκε με την μηχανή του

Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία της Νάουσας, μετά την είδηση «σοκ» πως ένας άνδρας (η ηλικία του  προσδιορίζεται γύρω στα 60), έχασε την ζωή του, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε με την μηχανή του. Το συμβάν έγινε περίπου στις 9:30 το βράδυ, προ-παραμονή Χριστουγέννων στον επαρχιακό δρόμο προς Αρκοχώρι. 

Στο σημείο κατέφτασαν άμεσα ένας σταθμός του ΕΚΑΒ και η Αστυνομία, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά, καθώς ο άτυχος μοτοσυκλετιστής είχε αφήσει στην άσφαλτο την τελευταία πνοή του. 

H EΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Χθες (23 Δεκεμβρίου 2023) και ώρα 21.35 περίπου, στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νάουσας – Αρκοχωρίου, Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 73χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε μετωπικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 60χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 60χρονου και τον τραυματισμό του 73χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ