Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

To Σάββατο 2 Δεκεμβρίου η έναρξη της «Ευχούπολης» - Με Kings, Λούνα-Πάρκ και άναμμα δέντρου

Ραντεβού στο Χ
ριστουγεννιάτικο πάρκο που στήθηκε και φέτος στον Περιφερειακό της Βέροιας

Επιτέλους! Τα Χριστούγεννα ήρθαν στη Βέροια και το «σύνθημα» θα δoθεί το απόγευμα του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου από την «Ευχούπολη». Το μεγάλο, φαντασμαγορικό Χριστουγεννιάτικο πάρκο που στήθηκε και φέτος στον Περιφερειακό της Βέροιας, με ακόμα περισσότερα σπιτάκια και ακόμα περισσότερα παιχνίδια, για να χαρίσει εορταστική μαγεία σε μικρούς και μεγάλους. 

Η «Ευχούπολη» θα φορέσει τα καλά της, θα ανάψει τα λαμπιόνια της και θα υποδεχθεί χιλιάδες κόσμου σε μια εντυπωσιακή έναρξη με το άναμμα του δέντρου και καλεσμένους τους Kings! Οι... Βασιλιάδες έρχονται να «ανατινάξουν» τη Βέροια, σ' ένα πάρτι που θα γράψει ιστορία! 

Η «Ευχούπολη» θα βρίσκεται (όπως και πέρσι) στην Περιφερειακή Οδό Βέροιας (απέναντι ακριβώς από το Super Market Βασιλόπουλος).

Για μια ακόμη φορά θα δεσπόζει το «Σπίτι του Άη Βασίλη», ο οποίος θα περιμένει τα παιδιά για να του δώσουν το γράμμα τους και φυσικά να φωτογραφηθεί μαζί τους. Το Λούνα-Πάρκ θα απογειώσει την διασκέδαση στα ύψη, ενώ θα υπάρχουν δεκάδες σπιτάκια με αλμυρές και γλυκές γεύσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ