Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Όλα τα λεφτά» η Φιλαρμονική - Φοβερός μαέστρος ο Βαλάντης!

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βέροιας εντυπωσίασε το κοινό στην χθεσινή εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Βαλάντη Κυριακίδη, η ορχήστρα προσέφερε μια μοναδική μουσική εμπειρία, με τα πιο γνωστά εορτασικά ακούσματα.



Οι νότες που ανέδειξαν τον εορταστικό αέρα γέμισαν την Πλατεία Ελιάς με ζεστασιά και μας μετέφεραν στον μαγικό κόσμο των χριστουγέννων.



Ο μαέστρος Βαλάντης Κυριακίδης καθοδήγησε τους μουσικούς με εξαιρετική επιδεξιότητα, δίνοντας έμφαση σε κάθε νότα και δημιουργώντας μια αρμονική συμφωνία. Το χειροκρότημα του κοινού ήταν θερμό, αφού η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βέροιας προσέφερε μια αξέχαστη εμπειρία, βάζοντας και επισήμως την πόλη μας σε εορταστικό mood.




Oι φωτογραφίες είναι του Παύλου Τσανακτσίδη

5 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στο Βαλάντη !!!Η πολι μας έχει ΑΞΙΟ ΜΑΕΣΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή στο Δ. Βέροιας που ενώ έχει τόσο ωραία Φιλαρμονικη η πόλη, μας φέρνει συγκροτήματα απο αλλου και τα πληρώνει και αδρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΟΚΛΑΜΑΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η φιλαρμονικη θα επρεπε να κανει αισθητή την παρουσια της στην πολη πιο συχνα και οχι μονο τις γνωστες ημερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ