Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βραβείο ικανοποίησης πελατών 2022»:Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα ξεκίνησαν με βράβευση στον παραδοσιακό φούρνο «ΠΚΠ»

Ελάτε να γευτείτε και εσείς τα πιο γλυκά Χριστούγεννα με τις πιο παραμυθένιες γλυκοδημιουργίες!

Τι πιο όμορφο για το ξεκίνημα της πιο γιορτινής σαιζόν του χρόνου, μια σημαντική διάκριση και επιβράβευση και μάλιστα από τους ίδιους τους πελάτες σου;

Οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό του παραδοσιακού φούρνου «ΠΚΠ» στην οδό Ανοίξεως στη Βέροια, πριν από λίγες μέρες, έλαβαν με ιδιαίτερη χαρά, τιμητική διάκριση από τον πανελλαδικό διαγωνισμό Greek Awards.


Πρόκειται για το «Βραβείο Ικανοποίησης Πελατών» για το 2022 στην κατηγορία Τροφίμων, το οποίο, έπειτα από την απαιτούμενη έρευνα και αξιολόγηση των πελατών της επιχείρησης, την ενέταξε επιτυχώς στην ειδική ηλεκτρονική έκδοση greekawards.gr.

Το βραβείο αυτό αναδεικνύει την διαχρονιά καλύτερη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων της «ΠΚΠ» bakery, ανταμείβοντας έτσι την αφοσίωση στην ποιότητα και η προσήλωση στην ικανοποίηση των πελατών.

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ένας εκ των ιδιοκτητών του «ΠΚΠ», θέλησε να ευχαριστήσει τους πελάτες για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση και τους συνεργάτες του με τους οποίους μοιράστηκε το βραβείο, μεταφέροντας μέσω facebook το μήνυμα:




«Κύριο μέλημα μας η ικανοποίηση των πελατών μας. Αυτό μας δίδαξαν οι γονείς μας... Αυτό προσπαθούμε.... Αυτό θα μεταφέρουμε.

Σε μια οικογενειακή επιχείρηση όπως είμαστε, όλοι όσοι εργάζονται μαζί μας, νομοτελειακά γίνονται οικογένεια.
Ευχαριστώ και είμαι ευγνώμων που έχω αυτούς τους ανθρώπους μαζί μου
».

Τα πιο γλυκοπαραμυθένια Χριστούγεννα ξεκινάνε και για εμάς από τον φούρνο «ΠΚΠ»!




Η περίοδος των Χριστουγέννων ξεκίνησε πολύ όμορφα και γλυκά για τον παραδοσιακό φούρνο «ΠΚΠ», το οποίο με την σειρά του μας προσφέρει τα πιο γλυκά Χριστούγεννα με τα υπέροχα, ευφάνταστα, παραμυθένια γλυκοπαρασκευάσματα που θα στολίσουν τα σπίτια και τα τραπέζια μας!

Μεγάλη ποικιλία από γλυκά «έργα τέχνης», μελομακάρονα παραδοσιακά αλλά και με επικάλυψη σοκολάτας, κουραμπιέδες, γιορτινές σοκομπάλες, παραμυθένια cup cakes, υπέροχες τούρτες με χριστουγεννιάτικα μοτίβα, γιορτινά κέικ... όλα φτιαγμένα στο εργαστήριο του «ΠΚΠ» από τους ζαχαροπλάστες του, που έβαλαν μπόλικη χριστουγεννιάτικη μαγεία και τα πιο αγνά υλικά και δημιούργησαν τα πιο ευφάνταστα γλυκά... βγαλμένα από παραμύθι!


Και φυσικά, τα ξακουστά του πλέον σιροπιαστά Ανατολής, στην αυθεντική τους μορφή. Ένα σύμπλεγμα αρωμάτων φρέσκου βουτύρου, ξηρών καρπών και σιροπιού!

Παραδοσιακός φούρνος «ΠΚΠ»
Ανοίξεως 34, Βέροια
Τηλ. 
Βρείτε μας στο facebook: ΠΚΠ - Παναγιωτης Παπαδοπουλος




Πάρτε μια γεύση από τις υπέροχες γλυκιές χριστουγεννιάτικες δημιουργίες:













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ