Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτό είναι το πιο χριστουγεννιάτικο σπίτι της Κοζάνης - Βγαλμένο από παραμύθι, έχει 10.000 λαμπιόνια

Πιστό παραμένει στο «ραντεβού» του με τα Χριστούγεννα το πιο… famous σπίτι της Κοζάνης, το οποίο κάθε χρόνιο κλέβει τις εντυπώσεις για τον γιορτινό στολισμό του.

Έτσι και φέτος, για ακόμη μία χρόνια, οι ιδιοκτήτες της «εκκεντρικής» πολυκατοικίας φωταγώγησαν με χιλιάδες λαμπιόνια τα μπαλκόνια του κτιρίου, ενώ δεν παρέλειψαν να τοποθετήσουν πολλά μικρά χριστουγεννιάτικα δεντράκια σε όλες τις άδειες γωνίες της πολυκατοικίας, καθώς και στεφάνια και φωτεινά αστέρια στα πλαϊνά της εισόδου.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, το κτίριο πανέμορφο -σαν βγαλμένο από παραμύθι- και δικαιωματικά θεωρείται το πιο γιορτινό σπίτι της πόλης.

Δείτε το video από το kozanimedia.gr:

6 σχόλια:

  1. Η ΔΕΗ στην Κοζάνη ακόμα τζάμπα είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανθρωποι που θελουν να δειξουν κατι,νεοπλουτοι που θελουν να δειξουν τους εαυτους τους.επιδηξιες.
    Πρεπει να μαθουν πως ειναι τα χριστουγεννα,πρεπει να μαθουν που γενηθεικε ο χριστος,πρεπει να μαθουν ελληνικη γλωσσα τις λεξεις απλα,ταπεινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια τώρα;Κρίνεις και επικαλείσαι την Ελληνική γλώσσα χωρίς να έχεις βάλει ούτε έναν τόνο!! Και το κάνεις χειρότερο γράφοντας Χριστούγεννα και Ελληνική και Χριστός χωρίς να ξεκινήσεις με κεφαλαίο γράμμα. Και αποτελειώνεις τον Μπαμπινιώτη και τους φιλόλογους του πλανήτη με: επιδηξιες (επιδειξίες),γενηθεικε(γεννήθηκε)!!! Κλασικός Ελληνάρας που έχει άποψη για όλα και προσπαθεί να διορθώσει τους πάντες, εκτός από τον εαυτό του.

      Διαγραφή
  3. Αυτα εχει η παγκοσμοιοποιηση,σε λιγο θα μας πλασαρουν και αγιοβασιληδες να τρωνε χαμπουργκερ,αγιοβασιληδες να καπνιζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός έχει υβριδικό αυτοκίνητο και δε πληρώνει τέλη κυκλοφορίας ενώ εγώ που εχω εικοσαετίας πληρώνω 250 ευρώ, άρε Μήτσο Τάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η γοητεια και η ομορφια κρυβονται στα απλα,στα ταπεινα.
    Οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ